Утре ще повдигна малко от страна на компресора като подложа шайби и ще чакам за резултат.
Утре ще повдигна малко от страна на компресора като подложа шайби и ще чакам за резултат.
Нивела е верен,а климатика е с наклон към компресора и напред ,ако не можеш сам да се справиш,викни тези дето са го монтирали или някой познат ,който не се притеснява ,че ще падне климатика.Подлагате под стойките и стягате болтовете, но да е нивелиран добре.
Нивелираха ми климатика пуснахме го и пак същата работа. Сега вибрацията е по-слаба и се усеща само при смяна на оборотите но може би защото е топло. Като стане студено сигурно пак ще си вибрира. Техниците изпуснаха фреона е атмосферата и заредиха на ново с кантар ( казаха че нямало апаратура за събиране на 410 ?!? ), казаха климатика си работи нормално нищо повече не може да се направи и заминаха. Ще видим дали има прмояна като стане по-студено.
Приятелю,попаднал си на истински олигофрени,тази машина не трябва да има никакъв шум...не знам какво да ти кажа -вчера бяхме за един ден в Русе ,но нямахме и време за нищо.Дай ми адреса си и тел. за връзка(на лични съобщения) предполагам ,че до един месец пак ще ходим там и може на място да решим проблема ти.Естественно ако дотогава не си решил проблема си .
Супер, имаш лично. Ако времето е топло е възможно да не се чуе проблема.
И при моите въшни тела на 25-ците ,макар че е топло слабо се чува от време на време(най-вече при пускане) шума от тях.
Времето захладня и вибрациите се настаниха в нашата кухня. Редаси при теб как е? Какво ще ги правим тия боклуци за по 1500лв ?
Искаш ли срещу 7-800 лв да те оттърва от "боклука"?
Дай го на мен - искам и аз този "боклук",казвай цена и идвам да си го сваля...пък ти си вземи примерно Мидея ,слушал съм чудесни приказки за тази марка...
Midea не но Mitsubishi гледам добре се държи. за 1000лв ако има желаещи - на 2 месеца е!
Не - цената не е добра - няма сделка...пак ти казвам - машината ти е перфектна,монтажа ти е скапан...Ако до една седмица решиш друго - пиши ми защото имам ходене до Русе.
rkk, не искам да звучи ангажиращо, но ще се радвам ако ти остане време да наминеш да погледнеш. А ако има време и за биричка още по-добре.
Здравейте!
Застудя времето , температурата е около 2 под нулата и моите два звяра ( Daikin FVXS25FV1B ) започнаха да се събуждат.Отвън външните тела леко бръмчат и отвътре в апартамента се чува бръмченето ,което резонира от стените. Кога ли ще свърши зимата ? Търся най-мекия вариант на тампони за външните тела . И имам идея да "облека" с гумен шлаух стеблата на винтовете , частта където контактуват с конзолите на външните тела , както и да подложа с гумени шайби под главите им ( сандвич- гумената шайба е между две метални).Идеята е да се прекъсне предаването на вибрации и шумове от външните тела през винтовете на закрепването към панелната стена.
Redasi, твоите не бяха ли FTXS25G?
И двата модела са с еднакви външни тела.