Имам въпрос за Blueevolution FTZM серията на Дайкин. Те са същите климатици като профешънъл FTXS серията, само дето имат флаш стриймер и са с R32 фреон. Някакви други разлики?
Сега видях ,че капацитетите на отопление и охлаждане са едни същи. Само максимума на отопление при FTXS20k е по-висок отколкото при FTXM20M. Едната разлика за която се сещам,е че при FTXS20K и FTXS25K я няма комбинираната функция интелегентно око плюс комфортна въздушна струя. FTXM-M ми се струва има по-висок дебит на въздуха. За друго не се сещам.
FTXM модела има ли автоматично изсушаване на питата на вътрешното тяло след работа в режим охлаждане?
Здравейте,предстои ми покупка на климатици за спалнята и хол с трапезария.Апартамента е на 2-ри етаж,5камерна PVC дограма със ст.пакет 4сезона,пода е 5см фибран и отгоре 4см.замаска,нямам изолация на стените(стара тухла).Спалнята е 11кв.м,спрял съм се на Daikin FTXB25, хола с трапезарията е 27кв.м,спрял съм се на Daikin FTXB 50.Добър ли е избора?
Направо ти се чудя къде ги намираш?С тези параметри със сигурност няма да е скъп.
Като гледам параметрите....поредния кенеф. Извинете ме за израза...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Хората даже са превели на български ръководството за експлоатация и ръководствата за монтаж на вътрешното и външно тяло. Тук ги няма традиционните загадки за минимален тръбен път , височина на вътрешното тяло и т.н.
Леле, номинала на отопление е по нисък от номинала на охлаждане - тоба е суббазов модел....
Водеща е цената!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Сигурно ще бъде най-продавания климатик във България за 2017г.