Преди 1 година от Атаро клима техническото лице беше наясно с келявия дефрост на ftx-са.Човека каза така вече след всичко казано: октомври 2010год. ftx35jv-нов модел току що пуснат за продан.
-Аз предупредих за това поведение на климатика на отдела по продажбите но като че ли никой не ми повярва или обърна внимание...Този човек ми съдейства и нареди да ми го заменят с другият модел.Като ми показа инфо от Daikin на което ми даде да видя че моделът така е произведен с точното описание на алгоритъма на дефрост .Под -2 започва времеви дефрост на 44 мин...34 мин....и 22 мин. ако не се лъжа в зависимост от някакъв фактор не обърнах внимание за подробността.Интересуваше ме друго как да изляза от ситуацията.Та климатика няма проблем такъв си е .Излязоха коректни и разбрани .Даже нареди на момичетата от сега нататък да предупреждава всеки който иска да закупи този модел за дефростта а всеки сам да си решава дали да купува.Преди една година писах тука за проблема който имах ама не ми се гласува доверие за него.Продължавам да твърдя че в Дайкин има нещо окултно.Не можеш да помогнеш на никои без да го иска.Казваш...пишеш ..не купувай Даикин избягвай за сега марката все едно с хипнотизирани хора комуникираш.И този който го имам и той има времеви дефрости не нужни но са рядкост на 4часа... поне е търпимо .