Е надявам се не си разочарован от отоплението с климатик и ти пожелам ти да си намериш/купиш нов по-качествен климатик.
Губещия ще е фирмата която ти го е продала(дайкина)...
Е надявам се не си разочарован от отоплението с климатик и ти пожелам ти да си намериш/купиш нов по-качествен климатик.
Губещия ще е фирмата която ти го е продала(дайкина)...
Благодаря Ви,
да ви кажа ли какво бяха направили от така наречената фирма представител на DAIKIN. След като бяха помолени от ММС Варна да направят някакви технически замервания, идват правят каквото правят и си отиват. В последствие както ви казах климатика беше спрял да топли. Оказа се че те са обърнали климатика в режим на охлаждане и са му затворили крана. После идват и ми казват, че имало външна намеса, представяте ли си, какво нахалство. Ама живи и здрави да са, явно толкова могат, аз повече с тях не смятам да имам вземане даване иначе климатик трябва да се купува от утвърдена фирма която се занимава с монтаж и сервизиране на климатична техник.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323070934[/time]_________________________________________________
Напротив, смятам отоплението с климатик за най-удачния начин в този момент.Първоначално публикувано от justify
... Хаха, какво ти написах по-горе. Само това са оплескали, като са си сваляли манометрите!
Неразбирам защо трябва да затварят крановете когато присъединяват манометрите и правят замерване на налягането.Първоначално публикувано от Mega
Кранове са затварят когато се събира фреона по някъква причина.
... Когато един път свалиш манометрите след като си тествал машината на отопление и ще разбереш, защо. Така се прави, но крана се отваря пак. Просто колегите са се отнесли и ... после от срам са обвинили клиента.
Правил съм го много пъти, но ползвам кран за достъп. Има кранове за R22 и R410 и няма нужда от такива излишни манипулации
На мен пък цялата история ми прилича малко на приказка ( да не казвам - съчинена )...Всички неща се случват за един ден ...и съответно краят е щастлив !!! Наздраве !
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323108600[/time]_________________________________________________