Страница 126 от 308 ПърваПърва ... 76116124125126127128136176 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,876 до 1,890 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Хайде тогава, да пуснем тема - на кой климатика на 28С не прави лед в мъглата и не е шумен?

Кералайн - пускай си една духалка сутрин докато правиш аеробика - той климатика, докато е обледенен и без това хаби колкото нея!

Между другото, сега видях в сервизната документация на Carrier XPower Silver 12 - Useable heating temperature range for indoor unit 27*C. А си има до 30*С на дистанционното де. А едни колонни Осаки в големите аудитории в Университета имат до 32*с на дистанционното, ама правят до 23С макс (ужасна кубатура и никаква изолация де, иначе са 2 колонни климатика).

Спираме офтопика!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

add това е сигурно и моя понякога прави така при изключване.Сигурно така се саморазмразява преди окончателно да спре ,защтото би било опасно ако спре на мига не се тревожи климатика си знае.А относно моя климатик вече два дни не сам го изключвал и наистина сега подържа желаните температури като ми харчи към 250 300 вата вече почвам да му се кефя много,наистина са добри машини.

4. Тук е от
    Nov 2008

здавеите,абе пак да питам кое е по добро от ASYA 12 lc ili Panasonic 15HKE за 35м2 стая парви етаж.?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

За тази стая ASY 12LC ще ти е малко.Трябва да сложиш Панасоника или някаква друга 14 или 18-ка инв.Например ASYA14LG,или Nocria- AWYZ 14LB

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Panasonic 15HKE за 35м2

7. Тук е от
    Nov 2008

Ок ясно а кои е по тих от двата?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

VASCH този нагревател предимно се слага за отводняването когато слагаш допълнител маркуч или пвц тръба а относно панасониците изобщо не си заслужават паричките като цяло но всеки си преценява според мен по добрия вариант е AWYZ 14LB в краен случай и 14LC ще е по добре от панасоника.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

PANASONIC CS/CU-TE15HKE ако пита за него е много по добър за това помещение, пред ASYA 12 lc за тези 35м2 . До сега не съм видял замръзнало Fujitsy заради някаква маркучле . Това ,че имало няколко висулки не означава залеждане на климатик

11. Тук е от
    Sep 2008

не се притеснявайте машинката се справи с 28* макар, че отвреме навреме спираше и явно се е разскрежавала и после пак започваше да духа топло. Но за всеки случай си имам и духалка. За сега се справя, но зимата още не е минала и ще видим. Макар, че и къщата не е изолирана, но какво да се прави не може да се направи всичко нали. Но се надявам пролетта да направим и изолацията. Ако не помогне ще потърся тупалката за килими от майка ми и някой ще го отнесе или климатика или моя хубосник.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Ако му свалиш малко градусите,ще размразява по-нарядко

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

VASCH кой говори за 12-ка нали му казахме че ще е малка ти изобщо четеш ли постовете 14-ката на фуджитсу е и доста по тиха и яка машина от панасоника

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

TIMBERLAKE аз чета , ама човека виж какво пита ( кое е по добро от ASYA 12 lc ili Panasonic 15HKE за 35м2 стая парви етаж) а ти ствоята 14LC

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе както и да е не ми разправя с глупости я аз да си пия пък който иска да спори.

17. Тук е от
    Sep 2007

Това лято си взех Fuji 09 LC за стая 12,5 м2 панел с дограма без изолация, бачка си добре, топли, не го назорвам, но какво беше учудването ми тази сутрин като се събудих и гледам външното му тяло в скреж . Вярно има доста мъгла, но температурата навън беше 0 градуса и климатика го държа нощем на 20 градуса (не като колежката по-горе на 28). Отидох в другата стая където имам монтирано Хитачи 10ЕН2 изкарало вече предната зима, работещо в стая с абсолютно същите показатели и на същата температура, но там по него нямаше и грам скреж. Върнах се при Fuji-то и му вдигнах на 22 градусите и започна да се размразява, процеса протече 15 мин. като на края имаше малки участъци неразмразени. До момента вече няколко часа на Хитачи-то не съм видял скреж, докато при Fuji-то се появява. Ясно ми е че може би има проблем някакъв, но в какво се състои той. Между другото преди 2 дена си купих и уредче за мерене на консумацията и се оказва че разликата в консумацията на двата климатика не е толкова голяма, при Fuji-то за да поддържа 22 градуса ми черпи около 380 вата на час(говоря за в повечето време), докато при Хитачито е около 420 вата, при температура на вън около -2 до 0 градуса. Меко казано очаквах по-голяма разлика при положение, че единият е с 500лв по-скъп от другия.

18. Тук е от
    Nov 2008

Aми то ако е така и аз да си таря Хита4и 4е да мина по танко пак и те маи вси4ки са от Китаи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе