Страница 76 от 308 ПърваПърва ... 2666747576777886126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

ba4_dido,благодаря ти за отговора.javascript:void(0);Че са по-маломощни-да,но при мене фактора"мощност"смятам че е добре.Че са малко по-икономични-супер.javascript:void(0);Ама къкви екстри и "глезотики"имат повече от LCC-то? javascript:void(0);Гледах и LCC и LG каталога-нищо различно...Или аз изпускам нещо...javascript:void(0);

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от Gyokov
    ipnaid, какво имаш предвид под "проклетата кръстна връзка ме върна назад"?

А по принцип твоето външно тяло как е монтирано?
    Оперирах предна кръстна връзка на десен крак, операцията ми струваше около 1700 лв., за това написах че ме върна назад.
    Спомням си че в един от по-предните си постове бях споделял снимка с монтажа на вътрешното и външното тяло.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2004
    Живее в
    София

ipnaid, съжалявам за проблема който си имал. Надявам се вече си добре.

Намерих и снимките които си показвал за монтажа.
    Колко долу горе е тръбният път между вътрешното и външното тяло и чуват ли се някакви шумове от фреона?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

ba4_dido,какъв e проблема с LG-серията?Или просто не е подходяща в случая с keralain?Утре ще ми монтират 09LG и 12LG,така че ако някой знае нещо кофти за тези клими,моля да го сподели сега.Все пак ще се разделя с 3000лв. "грешни пари".Утре ще ми е късно.Благодаря ви предварително.
    Няма проблем с LGC,просто старите модели имаха доста по-високи мощности,работеха се дълги години с много малки изменения,работеха безпроблемно,поемаха доста по-големи помещения и затова всички съжаляват че са спрени

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

не се притеснявайте fujitsu-general не са се излагали досега невярвам и да го направят дори и да има проблем със новите модели ще ги заменят веднага.С lc-то единствения проблем беше шума на отопление, а новите са просто песен вътрешното е по-шумно от външното дано следващия им модел да е икономичен, мощен и с по-як дизайн сигорен съм че и това ще дойде.
    Междодругото някой беше казал че Generala го водят за най-добър от 3-мата братя веднага му отговярам защо ми всичко е еднакво само електрониката е по прецизна преди 3-4 години зимата бяхме свързали с баща ми едно фуджитсу и един дженерал абсолютно еднакво при еднакви условия Дженерала по-навреме обескрежяваше и по динамично работеше като цяло и като цяло имат доста по малко повреди ние специално за 15 години имаме 6 повреди а монтажите ни не са малко от колегите повечето предпочитат да работят с genelara но за съжаление не всеки може да ги взема все пак булклима са стеснили кръга не правя реклама просто това са моите наблюдения

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

не се притеснявайте fujitsu-general не са се излагали досега невярвам и да го направят дори и да има проблем със новите модели ще ги заменят веднага.С lc-то единствения проблем беше шума на отопление, а новите са просто песен вътрешното е по-шумно от външното дано следващия им модел да е икономичен, мощен и с по-як дизайн сигорен съм че и това ще дойде.
    Междодругото някой беше казал че Generala го водят за най-добър от 3-мата братя веднага му отговярам защо ми всичко е еднакво само електрониката е по прецизна преди 3-4 години зимата бяхме свързали с баща ми едно фуджитсу и един дженерал абсолютно еднакво при еднакви условия Дженерала по-навреме обескрежяваше и по динамично работеше като цяло и като цяло имат доста по малко повреди ние специално за 15 години имаме 6 повреди а монтажите ни не са малко от колегите повечето предпочитат да работят с genelara но за съжаление не всеки може да ги взема все пак булклима са стеснили кръга не правя реклама просто това са моите наблюдения
    Ти май вече си почерпан

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от Gyokov
    ipnaid, съжалявам за проблема който си имал. Надявам се вече си добре.

Намерих и снимките които си показвал за монтажа.
    Колко долу горе е тръбният път между вътрешното и външното тяло и чуват ли се някакви шумове от фреона?
    Тръбният път ми отива към 1.60м може и малко повече.
    Чува се шум при завиране на фреона, но за кратко време и лично мен това не ме претиснява, има хора които може и да ги дразни, до колкото знам това е нормално за тези климатици. Току що измерих външна температура от 7 градуса, вътре при мен е 22, климатика съм го пуснал да грее на 26 градуса.
    Благодаря на съфорумците за това че ме насочиха към тази марка, за сега много съм доволен, идва зимата и тогава ще му проверя истинските възможностти.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от 09LGC
    Гледах и LCC и LG каталога-нищо различно...Или аз изпускам нещо...
    LGC имат функция ако дълго време отсъстваш да потдържа 10* в помещението.... Дето се вика на упалена пещ едно дърво и трябва! В къщи и без това не пада под 10*....

11. Тук е от
    Sep 2008

Харесах си general ash 12 ub конвенционален 1200 лева с монтаж.Струва ли си?Виждам че е с коп около 4 и колко ще ми харчи повече от инверторен на същата фирма за около 1800 лева? И с какъв компресор е?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Харесах си general ash 12 ub конвенционален 1200 лева с монтаж.Струва ли си?Виждам че е с коп около 4 и колко ще ми харчи повече от инверторен на същата фирма за около 1800 лева? И с какъв компресор е?
    Струва си.По принцип Fujitsu си произвеждат сами част от компресорите,аза друга част ползват на Toshiba.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от plamen gurov
    Харесах си general ash 12 ub конвенционален 1200 лева с монтаж.
    Бяха цяло лято на промоция от вносителя 9UB и 12UB, за по 800-900 лв., 1200 малко множко ми се вижда - поразпитай още. Машинката не е лоша но се информирай за характеристиките и преди да я купиш! Копа не е "около 4" а е 3.85, шум(вътрешно тяло) е доста висок 33(най-ниския вентилатор), допустими граници(външна температура) -5 !!! трудно е да се каже "колко повече", иначе като я гледам "на хартия" няма да харчи кой знае колко повече ток - относително е - зависи какво ще затопляш с нея. Но не е зле да поразгледаш характеристиките и начина на работа на инверторните модели. Само един пример давам: 12LGC - 1420+180 монтаж - коп 4.12, шум 21, допустима външна температура -15! Общо взето за това се дават повече парички, както е казал Мечо Пух:"-Колкото повече, толкова повече!". Преглътни още 400лв и си вземи "най-простия инвертор" - аз така направих и се надявам да не съжалявам зимата, че не дадох още 300 за LD серията http://www.bulclima.com/bg/category/15-stenen-tip.html

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

В Ст.Загора булклима ги дава по толкова.И то на промоция.Това е един от най скъпите градове.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

plamen gurov супер моделче лятото беше на промоция можеше тогава да го вземеш но уви :-)
    по принцип инверторния модел е доста по икономичен и доста по добре ще работи зимата ако имаш парите вземай инвертора но 1800 лева са много по принцип generala 12lgc е 1480лв без монтаж

17. Тук е от
    Sep 2008

Е да ама и монтажа тук е 200лева.

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Еееее голяма работа, в Пловдив е 180 - не е болка 20 лева, по-важното е че климатика е доста скъпа техника и не се купува всеки ден - дет се вика един път се слага и тва е! не е тостер за 50 лв да го хвърлиш и да си купиш друг. На кредит ако трябва се пробвай, парите ще си ги избие - не се бой. Сега ти е топличко, ама зимата ще седиш пред него и ще му се молиш да пусне топло - помисли си какви нужди ще имаш и си подбери подходящ модел!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе