Страница 119 от 308 ПърваПърва ... 69109117118119120121129169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,771 до 1,785 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Ето точно какво е....
    http://4storing.com/w564g/33c290e851...adcf383c3.html

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Искам да задам въпрос за размразяването. Нормалноли е при дешнит температури около и под нулата от 7ч сутринат до към 11.30ч преди обяд да се размразява 5 пъти климатика - 12LGC

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

зависи на каква температура го държиш

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

ми в офиса ми от 8 сутринта до преди малко при -3 не се е размразил нито един път 14lcc даже е на север при зададени 25 в стаята отчита 24 при вас все нещо не е наред просто го пуснете на колкото ви е добре и го оставете да работи без прекъсване щорите задължително право надолу и няма да има проблеми вие искате за 5 минути да стопли
    ipnaid на края на месеца идете заедно да платите тока и ще видим на кой ще му стане студено и на кой топло междодругото ако правилно ти е оразмерен климатика трябва да топли без проблем и при -15 а на комшията чигото при -10 и малко мъгла съм сигорен че няма да отлепи

6. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Може да има и висока влажност - мъгла? Тогава размразява доста по-често. То днес в ПЛД сутринта бе около 0, а сега в 12:20 е +6 но времето е ясно и машините не са обледили. При мен до момента нито една не е пускала размразяване но пък ако има мъгла и е доста влажно тогава е напълно възможно.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

миналата година при -15 -17 и гъста мъгла край дунава 14-ката ми размразяваше на почти всеки час но си топлеше без проблем правилно е оразмерена и така затова не монтирайте малки климатици в големи помещения защото после само мрънкате и хората си мислят че марката е лоша

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Да го е**в шума, не ми пречи, дразни ме факта че при зададени 26° духа хладен въздух, като разликата със стайната е 4°, някой може ли да ми обясни защо, ако въобще има някакво логично обяснение.
    Ето ви едно много добро ръководство на руски за Fujitsu 12LGC и 9LGC, аз не съм го срещал из форума:
    Ръководство за Fujitsu 12LGC и 9LGC
    Ако искате можем да го обсъдим.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от ipnaid
    Да го е**в шума, не ми пречи, дразни ме факта че при зададени 26° духа хладен въздух, като разликата със стайната е 4°, някой може ли да ми обясни защо, ако въобще има някакво логично обяснение.
    Ето ви едно много добро ръководство на руски за Fujitsu 12LGC и 9LGC, аз не съм го срещал из форума:
    Ръководство за Fujitsu 12LGC и 9LGC
    Ако искате можем да го обсъдим.
    На мене ми се струва че просто характеристиките на термо датчика са различни - ти задаваш например 20, машината си раоти на 20, само че датчика измерва 18 като подава сигнал че са 20 и така машината се заблуждава че е достигнала параметрите си и започва да работи на минимал. Самия термистор е аналогов а там не става точно измерване. По някога толеранса е над 20%, явно и в този случай. Аз предполагам че от това е цялата история - не е притеснителна, просто трябва да се вдига по-нагоре от самото дистанционно с няколко градуса за да си поддържа това което се желае.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

И твоето LGC ли е така? Ако не мери точно не е толкова голям проблем, но ако не може да ги достигне вече е проблем. Ако сложите 24 примерно прави ли 22 без проблем? И все пак е дразнещо.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2005

До сега никога не ми е достигал зададена тепмература при отопление, минималната разликата която съм успял да измеря между стайната и зададената е била 2° но в много малко случаи, не може при 26° в стаята да ми е 22°, и то да се очаква от климатик който струва 1500 лв., чудя се какво да правя.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Колко време чакаш след като зададеш 26 да ти направи 22?

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

И в какво помещение е..........

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Стаята в която е монтиран е 45³, източно изложение, дървена дограма от старите, добре е оразмерен климатика, не е там проблема.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Да нямаш големи топлозагуби? Вярно е добре оразмерен, дори леко преоразмерен. Нали не се надяваш на бързо вдигане на температурата, чакай го поне няколко часа да я вдигне.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2007

ipnaid, а колко е темп. до самото вътрешно тяло? В смисъл не на въздушния поток, а на нивото на вялото

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе