Страница 203 от 308 ПърваПърва ... 153193201202203204205213253 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,031 до 3,045 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Е още като отвориш сайта и скролваш надолу в промоцията! 12USB пише.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2009

Родителите ми искат да си сложат климатик до 1200лв. Стаята е 22кв. м. запад,една външна стена без изолация.Гледам,че 12LGC ена 1250лв и им го препоръчах,защото ние сме много доволни от 12LDC,но се притеснявам от коментари ,че този модел е много дървен,скопен и т.н.Какво ще ме посъветвате?Да не ги насоча грешно.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За тези пари по-добро не можеш да намериш.

5. Тук е от
    Feb 2009

И конкретен въпрос към DGENOV.Доволен ли си от климатика си?Би ли си взел отново същия?

Притеснява ме това,че много им намалиха цената.Не знам дали ще ги стопля,защото досега са били със парно.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Като върнат старата по-висока цена, климатикът по-добър ли ще стане? Угодия няма Клиентът хем иска да не го цакат, хем пък се притеснява ако нещо е по-евтино. Сегашната цена на LGC е реална и отговаря на изработката.

7. Тук е от
    Feb 2009

Благодря на DEIAN.Приемам,че е добър.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.я някой да ми каже защо вътрешното ми тяло е модел ASYA 09LGC а външното AOYR 09LGC .не трябва ли да са еднакъв модел.

10. Тук е от
    Mar 2008

Та те са си един комплект. Но как според теб може да се обозначи кое устройство е външно и кое - вътрешно? Естествено с различни букви. Просто това обозначава съответния артикул. А моделът на системата е 09LGC. Не се притеснявай!

11. Member
    Тук е от
    Sep 2008

мерси за отговора.но все пак те не си прили4ат 4е да се сбъркат 4е да са с разли4ни букви.както и да е.чао

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

mecha-обозначени са различно,за да не се сбъркат като се описват в склад,като се получават при внос и т.н. Освен това при доста марки има възможност да се окомплектоват различни конфигурации с разл.тела и трябва всяко да се знае какво е.Никой не казва,че не можеш да ги различиш на вид.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от sevda75
    Родителите ми искат да си сложат климатик до 1200лв. Стаята е 22кв. м. запад,една външна стена без изолация.Гледам,че 12LGC ена 1250лв и им го препоръчах,защото ние сме много доволни от 12LDC,но се притеснявам от коментари ,че този модел е много дървен,скопен и т.н.Какво ще ме посъветвате?Да не ги насоча грешно.
    Не бих се изразил с тези думи "много дървен,скопен" - бих го нарекъл базов модел - олекотена версия на 12LCC ... дори новия дизаин на корпуса ми харесва повече ! Кои точно коментари те притесняват?
    Личната ми преценка е че ще се справи на -10° -15° да ви държи 24° в помещението на среден до силен вентилатор. Около нулата и над нея положението значително олеква и няма какво да го коментираме.

Цитат Първоначално публикувано от sevda75
    И конкретен въпрос към DGENOV.Доволен ли си от климатика си?Би ли си взел отново същия?
    Притеснява ме това,че много им намалиха цената.Не знам дали ще ги стопля,защото досега са били със парно.
    Да, доволен съм. Смятах модела за оптимален цена/качество - септември 2008, и все още съм на същото мнение - бих си взел същия особенно на тази цена. Имам хлапе на 2г. и държат да ходят с жената по тениски ... и в момента съм по гащета и потник - какво да ти казвам по-нататък? Топля 27м2 на 2.40м височина(две стаи свързани) с над 60-70% външни стени без изолация, като спреше да се размръзява за 10 мин. и спадаше температурата в стаята с 2-3° - смятай какви големи топлозагуби имам(добре че рядко се размръзяваше). Като ни няма и сън 20°, а вечер 24° - верно в най-големите студове вентилатора на макс въртеше, но не ни изостави хайвана(имах съмнения че ще е малък)! ... сега погледнах вън е +5°, зададени 22°, в стаята 22° - на уреда показва моментна консумация 290-300вата. Машината от октомври насам не е спирана, не е поливана с топла вода, не бучи-брумчи и прочие - нямам забележки по работата, надявам се да е така и за в бъдеще.(изключвам че му скърцаше нещо капака по едно време, но с побутване се оправя )
    Та с две думи: ще ви топли със сигурност! ... но ако имат претенции за скороста на вентилатора изберете нещо по-мощно, то пък ще е по-скъпо и над нулата ще е включ/изключ. Филтри ако искат, тоя има ама все едно няма ... та си помислете хубаво кои са ви преоритетите. Успех

П.С> падането на цената е друга тема, и надявам се не е свързана с промяна в качеството на партидите.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Благодаря на DGENOV.Сигурно ще го вземем.Не смятам,че филтрите са от значение.Важното е да топли и да не е шумен.

16. Novice
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте!Изчетох доста страници с вашите мнения относно климатиците Fujitsu и по-специално за ASY-A12LGC и ASY-B09LDC.Доста неща ми станаха по-ясни, за което ви благодаря!Но все пак ще искам вашето компетентно мнение!Стаята е 16кв.м. с височина 2.80м. да приемем че обема е 50куб.м. с югоизточно(повече източно) с две външни стени със външна мазилка ,с един прозорец,къща в региона на Пловдив.Стаята е за дъщеря ми - 10г.Блазни ме по-ниската цена на 12LGC ,(от промоцията на Деком) но в същото време 09LDC има филтър и като гледам и обдухването на вътрешното тяло е по-слабо(мисля си,че ще прави по-малко ,,течение,,)От друга страна пък не знам до колко този филтър си струва повечето пари и дали пък 09LDC ще стигне за тази стая?Не знам какво да предпочета-чудя се!Ще имам нужда от вашите мнения!Благодаря ви предварително!!!

17. Тук е от
    Jul 2007

Според мен и двата климатика ще се справят с тази стая.Аз имам плазма 12 ЛД и определено от филтъра има полза.Не е мана небесна,но се усеща,когато е включен.Професионалистите тук сигурно също ще ти дадат идеи,аз съм само потребител.А и в Пловдив определено е по-топло,отколкото тук-в Русе.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Имам същата машина, за твоята кубатура е идеална.Зa 09 LDC става дума.Справя се без никакъв проблем и в по-голяма стая, каквато е моята.Филтъра е голямо предимство, заслужава си парите.Тих е и е икономичен.Цяла зима си работи на АУТО на турбината и топли без никакъв проблем.Освен това сега е на много добра цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе