Задай 30 и тогава може да стигнеш 50° изходяща струя. При 2-3 градуса разлика спрямо заданието няма защо да се напъва на максимум, ще ги вдигне по-полека.
Задай 30 и тогава може да стигнеш 50° изходяща струя. При 2-3 градуса разлика спрямо заданието няма защо да се напъва на максимум, ще ги вдигне по-полека.
Някой да има напредстава тая цена вярна ли е ?
http://www.technostandart.eu/article...p?ArticleID=91
Бреее, то голяма разпродажба, брех - не е истина.....
http://www.technostandart.eu/promotions.php?param=1
Ми то според мен това си е реална цена за тоя климатик http://www.technostandart.eu/article...p?ArticleID=91 Всичко друго си е товарене.Тук при нас FUJITSU 12 LGC с монтажа е 1320 лв.А навсякъде го гледам 1299 лв. промоция без монтаж. Сигурен съм че цените ще падат още повече.
Относно цените - на баща ми миналия месец сложихме Fujitsu 12 LGC за 1300 лв. с включен монтаж. Цената е в гр. Панагюрище.
....пък сега излиза, че в София за същия модел Fujitsu ASYA12LGC, цената е 1150лв. с монтажа вече....
Само дето като се обадите в този "магазин", чувате отговор,че климатика вече е изчерпан...Говорих днес с моите доставчици,а те са доста в час,че това е било просто партенка,за да се повиши интереса към магазина. Защо в главната страница за климатици изобщо липсва Фуджицу като предлагана марка ???
http://www.technostandart.eu/article...icleGroupID=16
П.П. къде ги в Сф тея монтажи по 151 лв ??? някоя гладна гаражна фирма с телефони B-konekt... Или Prima...
Организация с идеална цел, чиято задача е повишаването на активността във форума през отоплителния сезон.Първоначално публикувано от vanko68
Вчера по термометър 1.8 градуса, вали мокър сняг, цялото външно тяло в сняг и обскрежено като камера на хладилник мраз, цял ден General12LD е поддържал 20 градуса.Когато се върнах вдигнах зададената температурата на 26 градуса( за да го видя как се обскрежава външното тяло), за 10 минути "размрази" и изчисти нацяло външното тяло от снега и леда.Намалих температурата на 23 граудса.Поддържа идеално зададената температура като дори надхвърля с 0.5 до 1 градус зададената(може да се дължи на това, че поставям ел.термометъра на 3 метра от климатика на пътя на въздушния поток и на 45 см от земята върху нощно шкафче).Повече от доволен съм от климатика дори при такива условия и постоянен валеж от мокър сняг, макар и да се размразява на 50 минути в стаята е приятно топло и може при зададени 26 градуса да ги достигне(за около 25 минути като започне от 20 градуса)и задържи и да се спи без завивка през ноща.Близко до земята-когато ходя без чорапи с голи крака е хладно, но легна ли си на спалнята не ми е необходима завивка при зададени 26 градуса. За сравнение подовия ми дайкин в хола с голям зор(вентилатора на максимум, защото на автоматик вентилатор не иска да вдигне въпреки че съм му задал 27 градуса) вдигна температурата от 23.7 до 25.4 градуса(за около 1.5 час) и макар близко до земята да създава по комфортна температура от generala когато си легнеш на мебел не е толкова комфортно и топло защото не иска да направи 26 градуса в хола.
То и Мидейки си имаме във форума точно с тая цел...Първоначално публикувано от Kasap
Тези фирми с тези цени и разпродажби след година ако ти потрябват за гаранционно обслужване да не се чудите защо телефона им не работи и защо на мястото на офиса е построен МОЛ
Здравейте.Днес сутринта ставам имам две фуджитсута 09 12 лгц.Идвата ги оставям ве4ер на 19 градуса.Кактоказах ставам усилвам ги на 22 и след малко на 12 виждам че в долната част на питата има малко лед както и единия край отвън на тавичката(от страната където не влизат тръбите).Та 12 е отвън а 09 е под неостъклена тераса.При 09 нямасе лед асамо конденз които си изтече като го усилих.Вън6на температъра 0*.На 12 съ6то прокапваше от улея отдолу но тоя лед ме притеснява.Не се е размразявал а си вдига градусите нормално.даже и на 24* го увеличих и няма6е проблем.Това нормално ли е.
Не. Явно на 12ката наклона на тялото е към мястото с леда,затова там се е събрал.Там няма отвор за изтичане. Провери нивелирането,трябва да е идеално хоризонтален по дължина ,както и по ширина. Може да има много лек наклон назад.
везможно ли е едната страна да е по натегната от другата понеже има гумени тампони и да ги охлабя малко да се невилир.обикновени подложки са .девятката съ6о не е с идеална невилация.а 12 немога да видя сре6ту нея дали водата е само от единия край но има теч отдолу от тапата.9 е под терасата а 12 на открито.имаше много голяма слана.възможно ли е да е от това.То по целите им пити има конденз но само долу беше леко заледен .(между питата )
Възможно е ама по-добре вземи едни гумирани шайби и с тях нивелирай, че с това натягане/разхлабване не се знае докъде ще стигнеш.Първоначално публикувано от mecha