Страница 243 от 308 ПърваПърва ... 193233241242243244245253293 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,631 до 3,645 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. p.j
    p.j е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Мда не те бях разбрал.. angel Ами честно да ти кажа мисля че това нещо трябва да бъде казвано на клиентите когато някой си купува климатик, все пак има хора които не разбират от определени неща, а на мен тази информация ми я спестиха, а си мисля че е важна. Както аз в моята работа не очаквам всичките ми клиенти да разбират от работата ми за това им обяснявам нещата така че да може всеки да ме разбере. Благодаря ти за обяснението за вбъдеще ще знам, но ми се ще да приключа с този проблем. За сега ще изчакам да видя след монтажника какви ще са реакциите на климатика ми и ще пиша, силно се надявам проблема да не се появи отново, но... както се казва "да поживеем и ще видим". А тази функция на климатика след охлаждане се ползва лятото, а през зимата как да предотвратя този ефект?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

През зимата такъв проблем не съществува, понеже вътрешният топлообменник е постоянно загрят и не се образуват такива гадости.

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    AWH24UB не е ли прекалено мощен за 25 кв.м., пък било то и къща? Само тази стая ли отоплява и охлажда?
    Това конвенционален климатик ли е?
    Не съм наясно точно с модела, но ако има функция Coil Dry я използвай след всяко използване в режим охлаждане. Ако няма специална функция - пускаш го за час-два само на вентилатор след охлаждане, за да изсуши пита, турбина и т.н.
    А аз си мислех, че климите ми са преоразмерени...

P.j. направи се чудя защо не са ти препоръчали климатик нокрия или с плазма филтър??? Сигурно това са имали за тези пари и за да не ти изпуснат парите...

5. p.j
    p.j е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    А аз си мислех, че климите ми са преоразмерени...

P.j. направи се чудя защо не са ти препоръчали климатик нокрия или с плазма филтър??? Сигурно това са имали за тези пари и за да не ти изпуснат парите...
    Очевидно...

6. Тук е от
    Sep 2008

Като чета явно никой от техниците не е влизал скоро във форума, защото щяха да ти обяснят ситуацията.
    Без да съм специалист мога да тик кажа, че имаш два основни проблема.
    1. Не знаеш как ефективно да си ползваш машината;
    2. Избрал си като цяло неподходяща за условията то машина.
    При всички случаи ако положиш малко усилия да се образоваш (като прочетеш целия форум от 183 страници, а не да питаш на готово) ще си решиш проблема.

7. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Molq nqkoi da mi otgovori znae li se koga 6te doidat novite modeli na GENERAL i kakva 6te e orientirova4nata im cena!?Blagodarq!

Пиши на български! Следващите постове на маймуница ще бъдат изтрити!

8.  

9. p.j
    p.j е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dreider
    Като чета явно никой от техниците не е влизал скоро във форума, защото щяха да ти обяснят ситуацията.
    Без да съм специалист мога да тик кажа, че имаш два основни проблема.
    1. Не знаеш как ефективно да си ползваш машината;
    2. Избрал си като цяло неподходяща за условията то машина.
    При всички случаи ако положиш малко усилия да се образоваш (като прочетеш целия форум от 183 страници, а не да питаш на готово) ще си решиш проблема.
    1. напълно е възможно да не знам
    2. за да имам тази машина, за да я купя при положение че не разбирам значи съм се допитал и са ми я предложили именно тази
    3. до колкото чета от отговорите виждам че именно хора които разбират ми отговарят, т.е. техници
    4. защо да не питам на готово, не е ли това целта на форум постовете а и от къде сте сигурен че не съм изчел форума? може би не съм намерил точно какво ми трябва. Ако не ви се отговаря по моя проблем просто не отговаряйте а не се заяждайте, който е решил да ми помогне ми е отговорил.

П.П. И използвам момента да кажа че дни след посещението на техника за мое щастие още няма видим проблем.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Зимата няма как да се получи проблема. Евентуално на лято. Сега конденз вътре на практика не се получава.

11. p.j
    p.j е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

дано ...

12. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, подкрепям мнението на P.j относно защо си е задал въпроса във форума. И в този ред на мисли да задам и аз моя, а именно имам от този модел климатици 2 на брой, но и двата дават различни проблеми. Единия ми работи някъде около 15мин. на топло, спира сам и после се включва на охлаждане. А другия при режим на отопление не вдига по-висока температура от 19 градуса при зададени 24. Дайте съвет какво да правя, проверя или да повикам. Благодаря ви предварително!

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Да не си поставил машината на автоматичен режим?! Тогава тя се стреми да поддържа 24° и съвсем нормално като достигне или подмине тази температура, да започне да духа студено. Или просто ти се струва, че духа студено, а всъщност турбината върти стайния въздух?!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

В какви стаи са тези двете Нокрии? Виж си настройките на дистанционното, както каза Aleksandars.

16. Тук е от
    Nov 2009

Машината не е на автоматичен режим. А стаите са с кубатура 80 и 83.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Хм две от най добрите машини да не работят добре това ми намирисва на лош монтаж по добре се обади във фирмата която ти ги е монтирала да пратят някой специалист а не който и да било.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Нещо не е наред явно. Не може тези климатици да не могат да стоплят.
    6.70kW мощност на 80 куб.м. Кой ви ги избира тези климатици? Спокойно можехте да минете с по-малкия модел AWHZ14LB ако не и с още по-малък... Малко са ви издоили ако фирмата ви ги е препоръчала. Затова и ще изключват често и ще въртят въздуха /това, което усещаш като хладен полъх/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе