Страница 245 от 308 ПърваПърва ... 195235243244245246247255295 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,661 до 3,675 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Mного благодаря.заспивам спокойно.

2.  

3. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

здравейте извинявам се, че ще се повторя пак с моя въпрос, за отдаваната топлина от вътрешното тяло. става въпрос за 12ub и тъй като е конвенционален мисля че температурата ,която отдава трябва да е една и съща с исключение като обезскрежава. или бъркам.незнам защо но ми се струва че отдавания въздух не е това, което очаквах за 4kw. мощност при 5-7* вншна температура.например:тъй като го използваме само при спане за детска и спалня до нея ,и обдухва директно спалнята, в детската е с 2-3* по-висока температура, която я прави при зададени22* за около40мин, при външна 5-6*, след което започва да изключва през 5-6мин. и се вклюва за около 3 мин. при режим на винтелатор hgih. искам някой ако може да ми каже при какъв режим на винтелатора, на какво разтояние от клапите и на каква задаена температуда да измеря изходящия въздух, който при задаваните от мен22*, по никакъв начин не 45-50*. що се отнася до климатика е на 3месеца, филтрите с почистени и до колкото разбирам е монтиран както трябва що се отнася до нивелацията и външен вид. за вакумирането нямам представа, но знам че нещо вакумираха. кажете ако трябва нещо да си дооправят да ги викам докато не е застудяло, както трябва.много ви благодаря за съветите.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от pas
    искам някой ако може да ми каже при какъв режим на винтелатора, на какво разтояние от клапите и на каква задаена температуда да измеря изходящия въздух
    задаваш 30* на климатика, вентилатора на high и след 15 мин работа замерваш температурата на самия изход на струята.

5. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Djia
    задаваш 30* на климатика, вентилатора на high и след 15 мин работа замерваш температурата на самия изход на струята.
    много благодаря за конкретния отговор. задаох 30* , след 15мин. премерих температурата на около 10-15см. от клапите за посоката на фъздуха и след 5мин. термометъра показваше 50*. мисля че това е добре при диапазон от 45-50*. май няма страшно да дойде и по-големия студ.мерси.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не на 10-15 см от клапите,а направо вътре в тях.Само внимавай да не бръкнеш много навътре и да счупиш лопатките на турбинката.
    Така даже и повече от тези твои бленувани 50° щеше да покаже.А иначе не е важна температурата на издухвания въздух,а разликата между изходния и входния.

7. Тук е от
    Jun 2009

Реших и аз да се включа в тестовете. General 12LGC - външна t 5*, вътре в стаята преди да включа климатика - 23*, след 15 мин замерик 46* на 15 см от климатика. Направи ми впечатление че след този тест и 15 мин работа ма max мощност на външното тяло, шумът му беше станал доста силен и се чуваше силно "съскане" може би от компресора.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

При тези външни и вътрешни температури едва ли ще успееш да го напънеш на макс. И както вече писах,не се мери на 15 см от клапата,а вътре между жалузите. Така се получава вярна инфо за температурата на изх.въздух. При теб част от нагретия въздух се е размесил с този от стаята и температурата,която мериш,не е вярна.

10. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте момчета (и момичета) исках само да ви кажа че от както мина техника за моите климатици Норкия нямам никакви проблеми Много съм доволен от човека.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Екстра. Нокрията е страхотна машина!
    А това в подписа ти, някаква шега ли е?

12. Тук е от
    Nov 2009

Защо да е шега, страшно доволен съм от тях и споделям мнението си по този начин. От тях си купих машините и обслужването беше на ниво, поне за мен де.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

А кой ти ги беше монтирал така хубаво, че се оплакваше, че не топлят...
    ПС: рекламите не се толерират много

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Aми не ми ги бяха монтирали те, т.е. Булклима, а приятел на зет ми, по-точно фирмата на този приятел, а може би трябваше да си ми ги монтират от Булклима. Ама нали да помогна.. оборот да завърти и то после си платих пак за по-добър монтаж. Така че вече това с фирмата на приятеля... ще си ми е за урок.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тези приятелства понякога излизат доста скъпо. Нищо, със здраве да си ги ползваш вече... дано не им е нанесъл щети

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от климатици
    Защо да е шега
    "Японски климатици от Булклима."

18. Тук е от
    Nov 2009

Привет на всички. Малко е в страни от последните постове, но
    От няколко дни съм обзаведен с 2бр конвенционални Fujitsu General ASH12UB. Ще се ползват основно за отопление, тъй като до сега с конвенционални отоплителни уреди единствената "полза" от тях беше високата сметката за ел. енергия. Ще се отопляват две отделни помещения свързани с коридор и обща кубатура около 130м3, високи тавани-3.1м(като има идея да се свали нивото с окачени тавани), има качествена пвц дограма и вътрешна изолация. Кооперацията е в София, стара е и няма външна изолация, но се мисли напролет да се направи. Надявам се тези машинки да успеят да се справят със задачата, както и да намалят малко сметките към ЧЕЗ. За сега не мисля да ги пускам, тъй като времето е хубаво и в къщата е между 18-20градуса. След време ще споделя впечатленията си. Може да попитате "защо не съм купил инверторен модел", разбира се става въпрос за средства и тъй като ще купувам още 1 бр, като мисля да е същият, разликата в сумата е доста голяма при 3бр
    Потърсих в форумите, но мненията и информацията за модела се броят на пръсти, няма по-задълбочено разискване, както се прави за инверторните модели, които са на голяма почит. Въпреки че тези мнения са положителни ми се иска, който има повече инфо и впечатления за този модел да сподели относно работата, качеството и средната консумация на машинките.
    Предварително благодаря на всеки отзовал се

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе