Страница 256 от 308 ПърваПърва ... 206246254255256257258266306 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,826 до 3,840 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА

2.  

3. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте честита коледа, искам да попитам от къде мога да поръчам почистващия въздуха филтър от полифенол катехин.Понеже в инструкцията пише че не се почиства а се подменя. И евентуално някъква ориентировъчна цена. Климатика ми е asia12lgc

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Питай при вносителя, ама на колко време е това LGC, че искаш вече да му сменяш филтрите

5. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Питай при вносителя, ама на колко време е това LGC, че искаш вече да му сменяш филтрите
    На 3 месеца според инструкцийте са за този филтър е за 3 месеца а другия за 3 години ката се почиства

6. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Здравейте.Първо Весела Коледа на всички.в това лятно време нямам въпроси с повишена трудност.седях и си мислех мога ли с дистанционното на 09 лгц да управлявам 12 лгц и обратно или е невъзможно или нетрябва.може да е елементарен въпрос но аз не зная отговора.благодаря и весела Нова Година.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Дистанционните са еднакви, можеш да ползваш едното за двата климатика

8.  

9. sao
    sao е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Мога ли да ползвам едно дистанционно за управление на 3 климатика 12LGC 12LGC i 12LDC или LDC-то няма да стане?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Основните функции би трябвало да могат да се управляват /няма да може да се вкл.плазмения филтър с това за LGC/

11. Member
    Тук е от
    Oct 2007

За LGC не съм правил експерименти, но въпреки, че дистанционните са едни и същи на вид на 9/12LCC - те не тъгват ако се разменят. Същото май се отнася и ако се пробва да се ползва дистанционно от различните марки General/Fujitsu/Fuji - тоест процесора на всеки един модел и марка си иска своето си дистанционно. Така че имайте го предвид - не е толкова универсално да се сменят.

П.С: Сега пробвах дистанционното на 12LGC на Fuji дали ще пасне на 12LCC на Fujitsu - стана без проблем (както и обратното).
    П.С2: Пробвах дистанционно от ново Fuji 9LD на Fuji 12LGC - отново тръгнаха без проблем поне от към стандартните функции. Това ме навежда на мисълта, че може би има разлика само между много старите партиди и новите партиди като цяло.

12. Тук е от
    Aug 2008

аз имам 12 LGC и 12 LCC и дистанционните са почти еднакви.командват и двата климатика безпроблемно.Дори съм ги сменял без да искам и няма никакав проблем.LGC има две функции повече ,който аз не ползвам,така че...

13. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Fuji/Fujitsu/General - 9/12 - LCC/LDC/LGC - абсолютно взаимозаменяеми дистанционни с изключение на някои по-специфични функции, пo които се различават самите климатици, като пречистване на въздуха, ECO и +10*C.
    Интересен момент при тези дистанционни е, че имат 4 режима на "програмиране" т.е. могат да предават на 1 от 4 различни канала. Нещо, което отсъства при по-старите. Тези дистанционни не могат да управляват по-старите модели като LA и LB. Техните дистанционни пък не стават за по-новите.

14.  

15. sao
    sao е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Благодаря за инфо. Сега само остава да си взема още едно 12LGC и още едно 12LDC и водя с 5:0 срещу гадните грабители от EVN

16. Тук е от
    Sep 2008

Не те знам какъв си, но определено не можеш да водиш на EVN по какъвто и да е начин.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Страннен проблем с General 12LDC!
    В режим на работа ОТОПЛЕНИЕ сам си навежда жалузите надолу. Поставям ги да духат почти хоризонтално напред и след малко той ги навежда пак надолу. Освен, че странно, възниква и друг страничен негативен ефект. Вътрешното тяло е поставено над една секция. Като духа над нея топлият въздух се отразява нагоре и климатикът спира работа или значително намалява изходящата температура, като по този начин не успява да постигне зададените градуси. Някой да знае нещо по въпроса?

18. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

здравейте. искам да ви попитамам за странното поведение снощи на моя климатик12UB . та значи в стаите които трябва , и отоплява само нощем ,беше паднала температурата до 13* пуснах го на зададена вътрешна температура 21* заработи виншното тялао ,вътрешното беше на high след малко и то тръгна в началото по-бавно и след това нормално, но след 10-15мин. като отидох да видя какво става той беше спрял ( като при дефорс) с отворени до край клапи само че ното правеше деворс нито нощо , просто все едно беше излючен. отвън тялото не бе заскрежено ,то нямше и време за това и до като го оглеждах тръгна след което го сложих на auto потегли и след малко пак същото и така няколко пъти . последния път докато стоеше в "транс ' с отворени клапи го спрях от дистанционотоизчаках 2-3 мин. пуснах го и чудо тръгна без да изпада в "транс" , но почна да се разкрежава през 30-40 мин. и като излизах да видя тялото от вън имаше скреж а ичервената лама си мигаше че обескрежава, докато при другата ситуация си светеше все едно работи. може ли някой да ми обясни аз ли бъркам нещо или той си прави некои негови неща които аз не разбирам . и нормално ли е това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе