ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА
Здравейте честита коледа, искам да попитам от къде мога да поръчам почистващия въздуха филтър от полифенол катехин.Понеже в инструкцията пише че не се почиства а се подменя. И евентуално някъква ориентировъчна цена. Климатика ми е asia12lgc
Питай при вносителя, ама на колко време е това LGC, че искаш вече да му сменяш филтрите
На 3 месеца според инструкцийте са за този филтър е за 3 месеца а другия за 3 години ката се почистваПървоначално публикувано от deian
Здравейте.Първо Весела Коледа на всички.в това лятно време нямам въпроси с повишена трудност.седях и си мислех мога ли с дистанционното на 09 лгц да управлявам 12 лгц и обратно или е невъзможно или нетрябва.може да е елементарен въпрос но аз не зная отговора.благодаря и весела Нова Година.
Дистанционните са еднакви, можеш да ползваш едното за двата климатика
Мога ли да ползвам едно дистанционно за управление на 3 климатика 12LGC 12LGC i 12LDC или LDC-то няма да стане?
Основните функции би трябвало да могат да се управляват /няма да може да се вкл.плазмения филтър с това за LGC/
За LGC не съм правил експерименти, но въпреки, че дистанционните са едни и същи на вид на 9/12LCC - те не тъгват ако се разменят. Същото май се отнася и ако се пробва да се ползва дистанционно от различните марки General/Fujitsu/Fuji - тоест процесора на всеки един модел и марка си иска своето си дистанционно. Така че имайте го предвид - не е толкова универсално да се сменят.
П.С: Сега пробвах дистанционното на 12LGC на Fuji дали ще пасне на 12LCC на Fujitsu - стана без проблем (както и обратното).
П.С2: Пробвах дистанционно от ново Fuji 9LD на Fuji 12LGC - отново тръгнаха без проблем поне от към стандартните функции. Това ме навежда на мисълта, че може би има разлика само между много старите партиди и новите партиди като цяло.
аз имам 12 LGC и 12 LCC и дистанционните са почти еднакви.командват и двата климатика безпроблемно.Дори съм ги сменял без да искам и няма никакав проблем.LGC има две функции повече ,който аз не ползвам,така че...
Fuji/Fujitsu/General - 9/12 - LCC/LDC/LGC - абсолютно взаимозаменяеми дистанционни с изключение на някои по-специфични функции, пo които се различават самите климатици, като пречистване на въздуха, ECO и +10*C.
Интересен момент при тези дистанционни е, че имат 4 режима на "програмиране" т.е. могат да предават на 1 от 4 различни канала. Нещо, което отсъства при по-старите. Тези дистанционни не могат да управляват по-старите модели като LA и LB. Техните дистанционни пък не стават за по-новите.
Благодаря за инфо. Сега само остава да си взема още едно 12LGC и още едно 12LDC и водя с 5:0 срещу гадните грабители от EVN
Не те знам какъв си, но определено не можеш да водиш на EVN по какъвто и да е начин.
Страннен проблем с General 12LDC!
В режим на работа ОТОПЛЕНИЕ сам си навежда жалузите надолу. Поставям ги да духат почти хоризонтално напред и след малко той ги навежда пак надолу. Освен, че странно, възниква и друг страничен негативен ефект. Вътрешното тяло е поставено над една секция. Като духа над нея топлият въздух се отразява нагоре и климатикът спира работа или значително намалява изходящата температура, като по този начин не успява да постигне зададените градуси. Някой да знае нещо по въпроса?
здравейте. искам да ви попитамам за странното поведение снощи на моя климатик12UB . та значи в стаите които трябва , и отоплява само нощем ,беше паднала температурата до 13* пуснах го на зададена вътрешна температура 21* заработи виншното тялао ,вътрешното беше на high след малко и то тръгна в началото по-бавно и след това нормално, но след 10-15мин. като отидох да видя какво става той беше спрял ( като при дефорс) с отворени до край клапи само че ното правеше деворс нито нощо , просто все едно беше излючен. отвън тялото не бе заскрежено ,то нямше и време за това и до като го оглеждах тръгна след което го сложих на auto потегли и след малко пак същото и така няколко пъти . последния път докато стоеше в "транс ' с отворени клапи го спрях от дистанционотоизчаках 2-3 мин. пуснах го и чудо тръгна без да изпада в "транс" , но почна да се разкрежава през 30-40 мин. и като излизах да видя тялото от вън имаше скреж а ичервената лама си мигаше че обескрежава, докато при другата ситуация си светеше все едно работи. може ли някой да ми обясни аз ли бъркам нещо или той си прави некои негови неща които аз не разбирам . и нормално ли е това.