И при мен е така. Появява се отвреме на време, има като 4е ли лека киселинна миризма. Появява се отвреме на време и то само на охлаждане. За първи път се появи още в деня на слагането - пробвах от отопление да го пусна на охлаждане, и след като започна да охлажда се появи. И аз не мога да определя от какво е, поне за сега. Като се появи пак ще махна предния капак да помириша от къде идва, дали от пластинките или от накъде другъде .. Забелязах също че когато е на АУТО режима (при него през определен период се включва DRY функцията за изсушаване) та тогава се проявява по-често. От както го сложих твърдо на COOL вече рядко се усеща.Първоначално публикувано от bukke
П.С: Всъщност за да разберем дали проблема е свързан с някаква зависимост при монтажа, нека тези които забележат този ефект дадат малко повече информация за начина на монтаж и факторите от където би могъл да възникне ефекта. При мен условията са следните:
-къс тръбен пър (около 2м)
-медните тръби за фрерона са изолирани в обща топлоизолация (по правило всяка трябва да е в отделна)
-наклона на отточната тръба е много лек - около 10см общо (външното тяло е монтирано в горната част на терасата с няколко сантиметра разлика само във височината, но наклона е спазен)
-отточната тръба на вътрешното минава през външното тяло а не излиза отделно