Страница 77 от 308 ПърваПърва ... 2767757677787987127 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,141 до 1,155 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

еми той почти навсякъде е толкова вече при тея цени на материалите
    е ако ти направяр монтаж за 120лв вярвай ми ще съжаляваш нито pvc канали ще видиш нито скрити кабели нито прави тръби и прав климатик абе сещаш се за какво иде реч :-)

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Не бе ти не ме разбра не е за 20 лева а имах в предвид че 1700 плюс 200 прави 1700 долу горе 1800.идват ми множко.И при положение че мисля да купя два

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

кажи за какви помещения кубатура изолации дограми изложение ти трябват тези два климатика и ще ти дадем по добра информация от какво имаш нужда макар че във стара загора няма влага и доста кучи марки работят добре а generala няма да види грам зор

5. Member
    Тук е от
    May 2003

12LGC(1420+180=1600лв монтираха ми го миналата седмица Булклима-Пловдив) - e твоя модел като не ти се дават пари за LD! ... множко/не множко - климатиците си имат възможности, и като си купиш "слаб" за твоите нужди климатик - после ще викаш "буклук" не топли! ... та гледай нещата от нуждата за топлина! а не колко струва за да я получиш, сметни си с калкулаторчето колко мощност ти трябва и това да те води при избора. http://www.bulclima.com/bg/calc/ - наслука П.С. и на мен не ми се даваха пари ама имам малко хлапе и ... ако беше само за мен - ееее колко е зимата 2-3 месеца мога и на по-хладно да седя.

6. Тук е от
    Sep 2008

Значи панелка хол 20кв. децка 12кв пвц к-стъкло фибран 5см от вътре и на тавана.Миналата зима в най кучия студ сутрин в хола беше 17градуса.А,стаите са южни.2-ри етаж

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

ми за хола вземай една 12-ка LGC 1480лв. или 9-ка LD 1620лв. в краен случай ако наистина нямаш парички рискувай с една 9-ка LGC 1320лв. , а за спалнята една 7-ца LC 1180лв.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Абе като чета във форума за инверторите и направо се плаша.Доста сложна техника.Доста хора във форума се оплакват от проблеми.И ако слид 5-6 години се повреди тогава и части дали ще има-знам ли.А бе според мен колкото по проста техника по добре.Колко струва компресор на конвенционален и такъв на инверторен.

10. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте днес питах и един познат и той ми предложи GENERAL ASHB12LD, а по-горе писах и реших, че моята марка е FUDJITSU 12LD като той ми каза, че нямало никаква разлика между тях. Проблема ми се състои, че там където предлагат FUDJITSU ми дават 3 г. гаранция а при моя познат 2 а той ми каза, че ако взема GENERAL ще имам 3 г. гаранция. Просто се чудя а и попаднах на тема където 1 монтажник е писал ----Занимавам се с климатици от 5 години. Изхождайки от моя скромен опит класацията за киматици е Mitsubishi Electric , Daikin и Fudjitsu. Panasoniс e нива под тези марки. Има разлика във вложените компоненти на General и Fudjitsu във вреда на General.---http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1558370&start=20&sid=0a75e2c5614185b734112932c6e3c530
    За всичкия останал боклук не искам и да коментирам. ---- Това вярно ли е НАПРАВО се ЧУДЯ какво да поръчам а утре ми е ДЕНЯТ. Дайте съвет angel

11. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от keralain
    Здравейте днес питах и един познат и той ми предложи GENERAL ASHB12LD, а по-горе писах и реших, че моята марка е FUDJITSU 12LD като той ми каза, че нямало никаква разлика между тях. Проблема ми се състои, че там където предлагат FUDJITSU ми дават 3 г. гаранция а при моя познат 2 а той ми каза, че ако взема GENERAL ще имам 3 г. гаранция. Просто се чудя а и попаднах на тема където 1 монтажник е писал ----Занимавам се с климатици от 5 години. Изхождайки от моя скромен опит класацията за киматици е Mitsubishi Electric , Daikin и Fudjitsu. Panasoniс e нива под тези марки. Има разлика във вложените компоненти на General и Fudjitsu във вреда на General.---http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1558370&start=20&sid=0a75e2c5614185b734112932c6e3c530
    За всичкия останал боклук не искам и да коментирам. ---- Това вярно ли е НАПРАВО се ЧУДЯ какво да поръчам а утре ми е ДЕНЯТ. Дайте съвет angel
    Няма никаква разлика в компонентите между FUJITSU и GENERAL .
    От тук може да се свалят сервизните ръководства на FUJITSU ASYA12LCC ,ASYB12LD и GENERAL ASHА 12LCC,ASHB12LD и да се сравнят компонентите,накрая има спецификация на частите и всички имат еднакви индефикационни номера и характеристики :

http://ultimateair.co.uk/pdf/Jan%200...e%20Manual.pdf

http://www.jac.ru/general/docs/rac-p.../0512G2964.pdf

http://ultimateair.co.uk/pdf/Jan%200...e%20Manual.pdf

http://www.jac.ru/general/docs/rac-p.../0601G2987.pdf

12. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Взимаш по-изгодната оферта . Климите са еднакви с по 3 годин гаранция . Тоя дето ти го дава за по-малко пара , той е твоя човек

13. Тук е от
    Sep 2008

dan66 Мисля че се МОТИВИРА ОТЛИЧНО. Хареса ми това че без ИЗЛИШНИ приказки даде линкове и всеки да се УБЕДИ САМ. Мисля, че Аз останах напълно УБЕДЕНА в това, тъй като лично сама се убедих.
    Както по-горе писах четох и др. теми с различни мнения между тези 2 марки (АКО наистина са различни) и различни приказки без да се ПОДКРЕПЯТ с нищо. А ти написа 2 реда и даде линкове които за мен са НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ.
    БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ми помогна и навреме.

П.П. ЛАДА въпроса е в това, че единия ми дава 3 г. гаранция за ФУДЖСЦУ а др. който го познавам ми дава 2 г. гаранция за ФУДЖИЦУ и 3г. за ДЖЕНЕРАЛ, НО мисля да заложа на моя познат и да взема GENERAL GENERAL ASHB12LD.
    Няма разлика в цената.

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

От 1 месец съм с ДЖЕНЕРАЛ 09LD.Най-общо казано, машината е перфектна от практическа гледна точка.Създава оптимален комфорт, тиха е, охлажда и топли много добре.

16. Тук е от
    Jul 2007

Тотално съгласен с edi1.Аз съм с 12 LD от март.За 26 кв.м.засега се справя перфектно.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

plamen gurov ако си от Стара Загора в магазини Волта в Димитровград и Хасково има промоция на Фуджицо 12 конвенционални 1079 лева с монтажа. http://volta.bg/

18. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от jori
    За да получиш добър отговор ще трябва да дадеш повече информация:
    Град,изложение,етаж,първи,последен,външни стени,изолации,дограма,за какво се ползва стаята
    гр.София, 2-ри ет. на Къща с две външни стени измазани и планувана изолация, с ПВЦ дограма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе