Сега погледнах - верно пише Air Clean reset и Manual Auto.
Сега остава да разбера дали е нормално да не ми мига air clean диода след като 2 месеца не е спиран филтъра, но за сметка на това съм го изключвал от контакта за по няколко минути докато слгах/махах "мини-електромера".

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 3Одобрявам
3Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  , наистина се резетва от там, прочел съм ръководството по диагонал, и понеже не съм го ползвал съм останал с впечатление, че е само за АУТО.
, наистина се резетва от там, прочел съм ръководството по диагонал, и понеже не съм го ползвал съм останал с впечатление, че е само за АУТО.
						 искам да попитам бях командировка почти 45 дни и за тези почти 45 дни никой не си е направил труда да почисти климатика днес аз го почистих и ми направи впечетление ,че под филтрите на климатика там където са металните радиаторчета ако мога така да ги нарека има  прах не е много ,но как мога да го почистя или да не се притеснявам за него?
 искам да попитам бях командировка почти 45 дни и за тези почти 45 дни никой не си е направил труда да почисти климатика днес аз го почистих и ми направи впечетление ,че под филтрите на климатика там където са металните радиаторчета ако мога така да ги нарека има  прах не е много ,но как мога да го почистя или да не се притеснявам за него? 

Първоначално публикувано от necata2
 Първоначално публикувано от necata2  
 зимъска кога сняг забръска... Мислиш си за него...
 зимъска кога сняг забръска... Мислиш си за него...