ценово също 2300 лв за 7ца .. дали няма да отнеса някой топ модел на 100 волта за тия пари ..
ценово също 2300 лв за 7ца .. дали няма да отнеса някой топ модел на 100 волта за тия пари ..
Какви са тези 100 волта? За Япония ли?
Ако ще е Тошиба реших да е DAISEIKAI V, но сега се чудя дали да не е Mitsubishi Heavy SRK/SRC 25/35 ZJX-S , понеже е доста по тих.. Но това ще питам в темите за митсубшитата, за да не разводнявам повече тук
Здравейте,
много изчетох за тези климатици, но все пак кой да избера:
MIDEA MSR-12HRDN1 -829lv
Daikin FTX-35JV -1369lv
Fujitsu ASYG-12LE - 1249lv
тези модели ми предложиха в един магазин във Варна.
Кой е по-добър според вас?....независимо от цената, питам защото вероятно сте ги ползвали и имате представа за предимствата и недостатъците им.
Благодаря Ви предварително!
Последния 12LE няма да съжалявате има нисък разход на електроенергия и топли добре.
Кажи все пак за какво помещение ще го ползваш, да не се оказан неподходящи всичките изброени от теб модели.Изброените от теб проблеми често се проявават при тези машини, важат за целите серии, но донякъде има значение и монтажа.
Написала съм по-горе че са ми ги предложили в магазин, значи трябва да са преценили че отговарят на изискванията.
Проблема е че знам точно кой да избера. И този шум постоянно ли се чува? Как ги купуват тогава се чудя?
А можете ли да ми предложите нещо в този ценови диапазон, 12-ка.
ако погледнеш ценичките на климатиците висок клас ще разбереш как се купуват тия .. с по малко пари като всеки климатик си има някакви забележки .. ако искаш някой който работи по добре си приготви 2300-2500 за 12ка и няма да му чуваш външното тяло ..
То много работи трябват, ама има много случаи, в които хората са послушали продавачите и после се оплакват във форума.Много често се оказва, че машината не е за това помещение.За подобни пари можеш за погледнех 35-иците на ХИТАЧИ, различни серии.Виж 1D14EX3, 35FH6, модели на ХИТАЧИ.И все пак дай малко данни за помещението и за какво ще се ползват - само охлаждане или охлаждане и отопление.
Подходящ е и 12 LE и някое от двете ХИТАЧИ-та.
Здравейте,
Да попитам, дали при модел 12LLCA захранването е на външното тяло?
Интересно ми е, и ако е така, каква е логиката
Този пост е редактиран от Mega; 01-06-13 в 15:45.