Точно 200 лева разлика + плазма за Хитачи.
Точно 200 лева разлика + плазма за Хитачи.
Може ли модела и линк, интересно ми е климат за 1.7 с плазма???? И да топли колкото фуджика
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
9 psa/wsa.Преди изчерпването им.Климатик HITACHI RAK 35PSA / RAC 35WSA | Eviss.bg.тази цена за 12 се обаждах,смъкна се на 1900, и по начина на разговор ми се струваше че може и още.Като условието беше да си заплатиш доставката по еконт.
Имат предвид PSA. 9ката се намираше на безумно ниска цена. И да топли, колкото LTC. Няма притенции да е Нокрия, но 12ката се справя перфектно в 30кв и при това като джентълмен - тихо, примерено и адекватно във всяка една ситуация.
пп. Тоточев, взе ли го?
Много се отдалечихме, но 1900 е доста далеч от 1500.
Хитачито го взех 1550 лв с ДДС аз и мачка 12 LUC отвсякъде.![]()
Този пост е редактиран от avenger; 29-12-16 в 00:19.
9 беше 1700,преди изчерпването.12 е1900, дори мисля, че е налична все още.Не го взех, защото ми се стори голям за помещението.20кв.хол и взех 9 лтц,за което не съжалявам.За 3 месеца нон- стоп работа е изразходвал по 170вата на час.Това е според уреда.Не знам колко е точен.
9лтц са едно към едно с 9 пса-вса.Вече в 12 те има предимство за лтц.Така мисля.
Този пост е редактиран от avenger; 29-12-16 в 00:19.
Много офф стана, разликата на 12ките от това, което виждам по линка е 400 лв и толкоз. А кой какво и на колко е взел е една много друга тема.
Прав си,сравняваше се 12luc c 25psa,за което не мисля че luc отстъпва по топлоодаване на 25psa.Може би аз пообърках малко нещата за което се извинявам.
Интересно как климатик от 2600-700лв му смъкват цената на 1600лв ,като едва ли се продава на загуба.Как ли се получава![]()
Този пост е редактиран от popov; 29-12-16 в 10:09.
Ще му вдигна клапите нагоре, но нали идеята е топлия въздух да слиза надолу. Или да му търся друго място, че сега е точно над кухненският ъгъл.
kristofer73, ако му вдигнете клапите нагоре, топлия въздух ще остава по тавана и така посещението долу ще бъде хладно. Комфорт няма да получите и машината няма да работи адекватно. Ако под машината има някакви мебели, то тогава вдигнете клапите толкова, че въздушната струя да не се спира в тях и така машината да получава лъжлива информация, че въздуха е затоплен.
Четох по-горе за разскрежаване при 0 градуса и зададени 21 на климатика. Има ли го още този проблем след като удължихте тръбите?
Прикаченият алгоритъм за разскрежаване е за всички климатици от сериите LUC и LTC. На теория при форсиран климатик ще има дефрости на всеки 25 минути дори и навън да е топло, което е доста неприятноИма ли такъв проблем наистина?
Благодаря![]()
Да бе! Особено при lt. Барем го имам та зная.