Не знам как очаквате да отоплява без да духа ?
Sent from my K012
Не знам как очаквате да отоплява без да духа ?
Sent from my K012
Жуженето го има и при относително стария ми LKC, така си бачка, но не виждам смисъл да се завираш в тялото, за да го чуеш.
На Пауърфул духа - ми нали това е идеята! Духа и топли мощно.
За режима auto, аз не го ползвам. Винаги си избирам степен от 1-4 при малките фуджици - най-често 2 или 3. При Нокрията, Панасониците и Тошибата на 2 или 3.
Топлели мощно???? Ми нали това се иска! Ползвайте си ги с удоволствие.
Изпратено от моят GT-I9515 с помощта на Tapatalk
Непроизведеният [emoji2]
Изпратено от моят GT-I9515 с помощта на Tapatalk
Привет на всички. Реших отново да се включа в темата след 2 месеца наблюдения на работата на LUCA-та. Съгласен съм със всички мнения написани по горе и основната ми забележка е следната. Като зацикли на 2степен на вентилатора работи с часове, температурата на изходящия въздух е около 30-32 градуса и вече се чудя накъде да въртя тия клапи - въздушния поток на 2-ра степен е силен.Температура зададена на дистанционното 21 градус. Няма да се научат тия инженери на марката да използват всичките степени на вентилатора на вътрешното тяло. В това отношение евала на HAIERA.(сега веднага ще ме питат защо не съм си взел HAIER) Редно е да тръгне на най силна степен и да си ги намаля постепенно. Снощи го оставих на минимална степен и сутринта като влязох в стаята беше хладно - духа на него си. Вчера монтираха на един приятел MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-SF35VE - когато си достигне зададената температура вдига жалузите нагоре и върти въздуха в стаята, после пак ги сваля в зададеното положение. Та така някаква идея как да го избегнем това духане? Предполагам, че софтуера не може да се пипа.
P.S. LDC-то от подписа ми работи много по адекватно. Както се казва "ЯЗЪК", че е нов модел. Ако знам английски такова писмо щях да им напиша на "ИДЖИНЕРИТЕ" в Китай....
Отвори стаята, ръчен режим, примерно 3та степен. Нармално е да работи на 2ра като е стигнал температурата. Вдигни градусите и ще видиш как ще вдигне и оборотите. Забрави за режим ауто...
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Много си бърз колега. Браво. Но защо не работи на 1-ва степен. Не искам да топля и коридора.. Може би условията при мен са такива.
Ми пусни си от 1 до 4
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Първа степен е Куает при този модел,тя не е включена при Ауто вент,с две думи като си на втора скорост си на реална първа.с една скорост са по-нагоре.При старите модели имаше отделно надпис Куает а сега това е 1-ва скорост.
Когато е на първа степен и на 21 градуса става хладно в стаята, сега съм го оставил на първа степен и на 23 градуса вътрешна температура. ще му засека и консумацията. Сигурно ще се вдигне, защото съм чел във форума, че е по добре обдухване на висока скорост за по ефективна работа на климатика.
С 9 кила вътрешно тяло е така ,свиквайто за това на топ моделите са от 12 нагоре ..
Този пост е редактиран от avenger; 28-12-16 в 22:31.
Нали имаш дистанционно в ръцете,вдигни му клапите в хоризонтална позиция и не се усеща абсолютно никакво течение,топлината е все едно си на локално парно. Хубавото е че както си си настроил клапите така си остават.Било тока да изгасне,било да дефроства. На тези 12 кила като махнеш алпаката колко остават.
Този пост е редактиран от avenger; 28-12-16 в 22:31.
Точно 9.5 кг остават![]()
http://www.frigotrade.hu/webshop/let...(7,0%20MB).pdf