добре направен климатик ,напомня на японското ми Фуджицу откъм минимуми .. остава и сам да слиза на минимална турбина ?
Просто ми се върти в главата да слагам едно 07kgta в спалнята и да работи основно на 1-ва фиксирана степен. Зная какъв дебит и мощност са ми необходими, и би трябвало да се справи без проблем. Оказа се, че Daikin ftxm20, който бях набелязал, не е моята машина.
Този пост е редактиран от rosswen; 08-01-20 в 14:20.
Останах малко изненадан. На 4 степен на вентилатора много бързо стигна до 54.8гр изходящи струя и страшно бързо започна да пада, а при 1 степен на вентилатора постигна абсолютно същите градуса обаче двойно по бавно ги достигна и двойно по бавно падаха. Ако си решил да вземаш кгта за спалня добре ще е да го видиш как работи и дали няма да ти е шумен дефроста. Имай в предвид че при мъгла и много влажно време прави контролни дефрости по 4м но все пак си е дефрост. Също и истинските дефрости продължават малко по дълго от обикновено. Ти решаваш.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Контролни на дефрости на какъв интервал от време? Препоръчах го на един приятел,днес го монтират и съм на тръни [emoji16]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk