Здравейте колеги,с оглед на това ,че съвсем скоро монтирах на родителите ми 09KG ,ще споделя с Вас неща,които вярвам ,че ще ви улеснят в изборът Ви.
Така,сложих им девятка в иначе малка спалня в приземен етаж от дебел камък и пвц дограма(11кв.м)при Забележете - таван на 2.30см ,която е ОТВСЯКЪДЕ за седмица,но,така или иначе според лични наблюдения, убеждения,и ценово предимство сложих девятката.
Климатика се използва на първата си(най тиха)степен на вент,като отопля равномерно тази малка спалня.
Работи тихо,точно под него се спи и мога да го потвърдя на 100%,с единствената забележка, че шум от фреон и т.н се чува само и единствено при дефрост.
Шумове няма нито при офф,нито при форсиране или деформиране,тръби-3метра.Пластмасите са добри.
При 6гр.външна температура в консумация работи така -зададени 23гр.-вдига до 400вата и своевременно постепенно намаля до 140вата после така си работи.
Всеки търси различни неща в климатиците и това ,което Аз търсих - слава богу и този път намерих.Тази машина СТАВА ЗА МАЛКИ СПАЛНИ.
Избрах фуджицуто ,защото знам как Наистина греят,този им модел не е нито нисък,нито среден клас.Исках да има сензор,който харесвам,защото ме улеснява безкрайно и елиминира необходимостта да го намалям с 2,3градуса като излизам сутринта и после да го увеличавам обратно, като се прибера.При мен климатици не се гасят и не се барат.От тях искам просто да работят.Ефективно, комфортно и икономично.
Искам да благодаря на колегите тук,които винаги помагат и са насреща.
Желая ви весели и светли празници,бъдете по добри и там където климатиците не смогват,компенсирайте с повече добро вино и любов