Минимума си е наред, вие си мислите, че трябва да е един и същ до -30.
Минимума си е наред, вие си мислите, че трябва да е един и същ до -30.
Ако сервизните на Европейските започнат да ги пишат в стила на Японските, ще се получат същите минимуми.
Знае се, че по сервизно КГТА отдава минимум 0.9kW с консумация 0.25kW при +7 външна и максимална степен на турбината. Както вече стана ясно машината може да топли с консумация много под 250W, както и със степен на турбината много под максималната.
Предвид горните факти изчисленията ще покажат стойности на минимум топлоотдаване близки до показаните от теб.
"Вярваш ли Маро в магии...."
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Ето ти:
Японец с Отоплителна мощност: 7.1 kW (0.2 ~ 10.1) < 2 х 09KGTA.
При втория вариант комфортът и ефективността при максимално и минимално натоварване ще са много по-високи, а разходът на ток и шумът много по-ниски, в сравнение с японския метод за отопление на цялото жилище с 1 климатик.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 15-02-20 в 14:28.
Няма магии, а сънищата са реалност.
Трябва ли (пак) да качвам клип за да видиш как цял ден Дайкина ми работи със 115W, 28С изходяша, 1-ва на турбината и поддържа 22С в стаята.
Мислиш ли, че в този режим на работа, топлоотдаването му е 1,3kW както е по сервизно?
Аз не мисля.
Има ли някой с преки впечатления за ASHG09KGTA в спалня, който се използва за отопление? Смятам да сложа един такъв в 15 квадрата спалня.
Имам 12-ка KGTA и мога да ти кажа че не съм доволен толкова.Старите модели General бяха изтребител.Новите стават само за украса
Този пост е редактиран от dimitrin6405; 24-02-20 в 13:36.