Е, чак он-офи и високи минимуми не са специалитет на старите Фуджитсута.
И по-скоро на изтребител-бомбандировач бих ги оприличил - бързо, мощно,... шумно(като се напънат)....
Е, чак он-офи и високи минимуми не са специалитет на старите Фуджитсута.
И по-скоро на изтребител-бомбандировач бих ги оприличил - бързо, мощно,... шумно(като се напънат)....
Сложих есента 12 KGTA в стая 22м2 , която се ползва през зимата и за спалня за родителите. Работи чудесно и безшумно. Майка ми спомена за дефрости само когато имаше снежна буря и -7-8 гр. студ. През останалото време не го усещаш. Само да спомена , че е с 70см. тръбен път
От както разбрах, че слагат компресори на ЛГ в средния (високия) клас марката много ми падаха в очите и разбирам разочарованието на някои от потребителите.
Какво им е на LG компресорите, южнокорейците технологично са с години напред при потребителската електроника, а доколкото знам държат и голям пазарен дял в професионалната климатизация и термопомпите.
Господа, моля да се придържате към темата - модела KGTA!
Японска марка с корейски компресор. Придава малко горчив привкус, защото потребителя се е бръкнал повечко за Японска машина (разработка).
Има достатъчно Японски компресори независимо от това къде се правят, ама поне на хартия да е Японска разработката.
Иначе на компресора може и нищо да му няма ще кажат потребителите след някоя и друга година. Модела е достатъчно стар, правят го поне от 2013г., та и да е боледувал от нещо до сега ще са го ревизирали.
Интересното е, че самите ЛГ не ги ползват в техните климатици и няма как не си зададе човек въпроса защо.
те още LU и там по ниските модели от преди 5-6г са с компресор на LG .. както виждаме се държи въпроса е дали е ефективен
Имам климатика от февруари 2019г. Ако говорим за ефективност повече от това не мога и да искам. Доволен съм много от климатика и мисля да си взема същия.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
то нямаше зима ,реално .. Хитачи има един дефрост за целия сезон и той беше наскоро ,мъглица беше паднала ..
KGTA до тук се държи перфектно. Имам монтирани и на близки роднини 7-ци, нямат забележка.
Този пост е редактиран от dimjek; 27-02-20 в 19:44.