20-30 мин. на вентилатор дали ще са достатъчни. От МХИ са предвидили 2часа за тази процедура.
- - - - - - - - - -
Или май 1 час беше.
20-30 мин. на вентилатор дали ще са достатъчни. От МХИ са предвидили 2часа за тази процедура.
- - - - - - - - - -
Или май 1 час беше.
Този пост е редактиран от rosswen; 04-12-20 в 22:25.
Благодаря. Ще извикам да направят профилактика и специално да почистят турбината. Ако не си чистех филтрите достатъчно често смятам, че щеше да има прах и по питата а тя е като нова, поне така мисля.
Явно с охлаждането съм объркал нещата. А ако климатика примерно работи 1 месец постоянно на охлаждане лятото, това проблем ли е? Или трябва да се прави тази процедура отвреме на време дори да не се спира климатика?
- - - - - - - - - -
Явно има нещо което не е наред, защото днес и на 10 градуса прави дефрост, макар и само 2-3 минути.
Някой би ли ми казал какво да изисквам като дойдат да го видят? То е ясно че трябва да си знаят, но за всеки случай. Турбината е ясно че е за почистване, не знам дали има връзка с дефростите.
Вдига се клапата, лампата мига и издава бълбукащ звук, какво друго може да е?
Окей... просто много бързо ми се вижда явно.
Бързо е, защото няма скреж по ТО, външната температура е висока, а условието за прекратяване на дефрост е достигане на 16гр. (По спомен) на ТО, което става аламинут, при външна +10гр. Определено не е нормално, обърнете се към сервиз.
оффф защо всички оплакват от дефростит?? с 9 ка или 7 ца отоплявате над 15 кв ли ? за това винаги си купувам мощен климатик 12 000 ВТУ !! дори да е 10 кв. пак си купувам 12 !
имам 4 климатика 12 вту
Оплакват се, защото незнаят принципа за работа на климатиците.Мислили са, че е съвсем друга бира.
Този пост е редактиран от Devcrybg; 06-12-20 в 17:06.
Туй нещо е 330м^3/ч на най-тихата степен.? Комфортно ли е? Като застудее справя ли се? Питам от любопитство, че апри мен в 21м^2 Луката ми вее на 2 степен, особена като темперира и задуха хладно. Мина ,за мен, времето на преоразмерените клими. Вече ги избирам и сменям с малки, даже недостатъчни....но всеки с вкуса си и разбиранията.
Честно...не си представям да стоя при Фуджицу , особено в спалня, предполагам, че тя е 11 м^2?
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk