Пише го в темата.
Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk
Пише го в темата.
Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk
Бях я изчел преди време, но може би съм го пропуснал. Ако имаш спомен къде е да ме насочиш ще съм благодарен.
така са Фуджицата ,правят си една почивка при включване .. нелепо но ако не го изключваш няма да се случва и да ти прави впечатление
И моя прави така. Жената влиза да се къпе, преди това му дава високи градуси. Той тръгне, спре, замисли се и докато почне да духа като хората и тя излезнала и се преоблекла. Просто си е бавничък в това отношение. Гони някакво налягане и аз не знам. Не е болка за умиране, но дразни. Но в сравнение с дефроста - с мед да го намажеш.
Има някои дразнещи неща в този модел и това е едно от тях. Но пък си топли, което му е и целта. Просто не му обръщайте внимание.
Здравейте колеги, мисля да закупя следния модел за хола 28 квадрата - fuji electric RSG12KGTB и 2 климатика за спалните по 13 квадрата - Fuji electric RSG09 KMCC
Какво мислите добър избор ли съм направил като качество цена и т.н. ? Или има нещо по - добро на пазара в този ценови диапазон.
Просто за последните месеци много поскъпнаха климатиците и няма внос >
За спалните, този модел не е подходящ. А колкото до цените, ще има още увеличение...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Защо да не е подходящ за спалните?
Освен да взема от същия модел като в хола, но 9?
Или дайте някво сходно предложение?
Благодаря за коментара
Предвид дебитите на телата, триото не бих казал, че е подходящ вариант. Но пък, при различните хора, понятието шум е различно. Така, че ако ги намирате, залагайте на тях.
Имаш предвид, че са шумни ли? Това ли им е единствения кусур?
Да, може и така да се каже. Но като се пипне скоростта на турбината, нещата са добре.
Еми да, реално когато се ляга го намаля на минимум фан, което е 20db, мисля че е окей
- - - - - - - - - -
Иначе съм ги намерил трите климатика с монтаж за 4700
Замени двато KM-и с KG-та, разбира се ако има наличности и по-високата цена не е проблем.
Това което ще инвестираш сега като пари, ще ти се върне във времето. Все пак се очаква да работи 10-15год. Отделно ще получиш по-голям комфорт, по-качествени и по-надежни машини.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Този пост е редактиран от morfei1; 27-11-21 в 01:08.