Дъвкано е от 2015 година:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post719236
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post836799
Този пост е редактиран от stainway; 06-01-19 в 21:42.
Пробвай да поставиш дистанционното по корем(демек с бутоните надолу) така по вярно ще отчита датчика в него защото отворите му са там...
При външна +40°...+50° може да работи на отопление... Яко.
Потвърждавам, че вкъщи е супер топло, а на вън е мега студ. )
Студ е наистина,но очаквам сутринта да видя какво ще бъде положението в легена под климатика,- сега е СУХ, въпреки,че работи нон стоп на 24 градуса и не се е заскрежил топлообменника,а вътрешното духа жега като за световно.Чат-пат си минава в офф за по 10-15 мин.
Майка ми сигурно е задрямала малко след кокошките към 9 часа пред ТВ-то, ама утре ще докладвам дали тая 9-ка пуста най-накрая е почнала да работи като инверторна машина на -10 и надолу градуси и дали със задание 21 С през нощта и през отворена врата ще се справи с 20 кв.м хол и 15 кв.м. кухня(ниски тавани, около 2.25м). В хола е монтирано китайчето, в кухнята при Притито спи майка ми, ама след 21 ч. не го поддържа, та докъм 22 ч. има жар, после само амбърчето каквото стопли и така докъм 6 сутринта, когато пак пали камината/печката...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
[QUOTE=Rado Smilkov;908868]Майка ми сигурно е задрямала малко след кокошките към 9 часа пред ТВ-то, ама утре ще докладвам дали тая 9-ка пуста най-накрая е почнала да работи като инверторна машина на -10 и надолу градуси и дали със задание 21 С през нощта и през отворена врата ще се справи с 20 кв.м хол и 15 кв.м. кухня(ниски тавани, около 2.25м). В хола е монтирано китайчето, в кухнята при Притито спи майка ми, ама след 21 ч. не го поддържа, та докъм 22 ч. има жар, после само амбърчето каквото стопли и така докъм 6 сутринта, когато пак пали камината/печката...
Ами май шансовете да заработи като другите инвертори рязко клонят към зеро (0) Моята деветка при почти абсолютно същите условия като квадратура,но без помощ от печка, си работи на зададени 24 градуса денонощно от октомври и все така стриктно си прави он - оффИнак тази сутрин при -10 градуса легена под него си беше СУХ,а питата дори не се беше и леко заскрежила...Не знам как го постига това тази машина! При тези студове си похапва 12-14kW за денонощие,(знам,че RASовите сега ще скочат да ми обясняват колко огромен разход е това),но мен ме устройва идеално за тази квадратура и тези зададени градуси!!!
Споко, моят RAS папка 9kWh в 17кв.м. Само за стаята, ако му пусна и коридора ще станат 12..14.
SRK-то ще да е. Г-н biso65, на двете ми SRC-та, от 5 дневния студ и тавите, и топлообменниците, са чисти на момина сълза. А температурите се задържаха между -4 и - 13гр. Основната причина е, че студът е сух.
Този пост е редактиран от rosswen; 09-01-19 в 15:24.