Спирам със спама, че почнах да заприличвам на някого. За "проблема" на колегата, Mimojef го е обяснил много добре в пост номер 317.
Спирам със спама, че почнах да заприличвам на някого. За "проблема" на колегата, Mimojef го е обяснил много добре в пост номер 317.
Този пост е редактиран от Zarki4a; 10-12-19 в 00:55.
Зад капака, в дясната страна. Има три процепа за обдухване.
@cibik, ето по-голяма снимка. Днеска сутринта много бързах и е малко размазана, и нямах време да махна капачето. Ако държиш ще ти пратя снимка и с махнато капаче.
Ако се загледжаш в твоята снимка , защото е по-качествена, ще видиш , че под модула за wi-fi има един канал. По този канал уж трябва да мине кабела на сензора, но той е супер къс и заради при мен е прав кабел. Подчертал съм ти го в черно, самият кабел е жълт.
Този пост е редактиран от cibik; 10-12-19 в 17:57.
Здравейте,
Може ли някой от вас да ми каже дали 24-ка на марката си струва и коя BORA или FAIRY? Разбрах от мненията, че е шумен за спалня. Как е като шум за магазин или сладкарница. Имам големи витрини и е около 50-55 кв помещението. Разбрах, че е китайски, но все пак там се правят ако не 80% от уредите то поне по-голямата част. Моля, обяснете ми предимства и недостатъци като на лаик или като на жена. Благодаря.
Да разбирам ли че външмата перка има само два режима - максимална скорост и спряла?
За магазин е по-подходящо да си вземете колонен тип климатик и понеже темата е за Gree , най-малкия от тази серия Климатизатор колонен тип – GVA
Климатика по емблема не е ГРЕЕ, но вероятно е тяхна разработка
Ето така трябва да се обели датчика.
А ето така трябва да стане за държи точно температурата.
Температурата в стаята се разминава с тази зададена от дистанционното, но това не е важно. Температурата в стаята обаче е винаги толкова колкото искам да е.
При мен е нагласен на 21С а в стаята е 23. Винаги.
Не се мъчете с местене на датчика проблема е в софтуера. Както казах китайските марки имат тия недостатъци, обаче са ви компенсирали за това с безплатни екстри като ви фи ионизатор дето май нищо не прави , дисплей с градусите. Следващия път като избирате марка климатик заложете на доказани марки които ще работят и няма да ги забелязвате. Има два начина да се справите единия е олх другия свиквате с избора си.