Аз смея да кажа, че моите китайчета работят много приятно като поддържане на температура в помещението. На I Feel е точен, но на вградения датчик само на отопление има разлика 4 градуса/ на охлаждане го държах на 25 и си държеше толкова/, но както каза, колегата по-горе, не му ожръщам внимание и е ок. Поддържа си намаля, спира, включва. Нямам оплаквания. Имам и Феъри и Бора. Единствения ми проблем е със въртенето на външната перка постоянно на максимум.
Здравейте имам фери 12 от няколко дни
Въпроса ми е бутона за температура трябва ли да показва зададена вътрешна и външна
Зашото при мен не показва
Мисълта ми е да не би при 12 да не
Е опция
Поорязани са опциите не само за това... в книжката са си вързали гащите с "на някои модели липсва..."
Външна няма ( а е толкова елементарно/евтино да има), вътрешна има ( с няколко натискания), но се показва само на вътр. тяло, не на дистанционното и то само за 3 сек..
Колеги.Моят проблем с ви фи то продължава.Взех друг модул работещ.Сложих го на моя климатик ,но пак не го вижда приложение то Най вероятно вътре някъде е проблема.Може някой кабел да не е подвързан
Направи стъпката с рестартирането на модула.
http://gree-bulgaria.com/wp-content/...e_Plus_201.pdf
Направих ефект няма.Мислех че има проблем с модула.Взех от друг феири който е тестван и работи .Сложих го на моя.Ресет както си пише ,но пак не го вижда приложение то.Явно вътре има някакъв проблем.Не знам как се махат пластмаса та да го отворя за да проверя дали няма изваден някой кабел
Проблема ти вероятно е в комуникацията между рутера и модула. Има ли някакъв индикатор на този мудул?
Предполагам си го направил така, но важно условие, като се рестартира модула е климатика да е изключен от дистанционното .
Имам 3 рутера в къщи.Едва ли няма да се свърже поне с единия.Индикация няма на модула.Ресета го правя при спрян климатик.
Зравейте! С каква температура трябва да духа вътрешното тяло на Fairy 12? В апартамент с еднаква температура U- crown 18-ка духа с 2 градуса, а FAIRY с 11 градуса при задаване на ниска температура. Дали е нормално за FAIRY, или кофти монтаж? Fairy то е много шумно за спалня, ама вече се пре*ах. Има ли вариант да му се намалят оборотите на вътрешното тяло, че да поутихне.
И аз питах преди абсолютно същите въпроси, но отговорите бяха- какво искаш от китайски тарлък за 1000лв, вземи си за 2500, което не е умен отговор...
Да, за спалня е шумен... Или никой не е достатъчно вътре с хардуерните въпроси или не иска да каже за намаляване на оборотите.
Ако задам при пускане 28гр при 30 в стаята, сваля първоначално до 12гр и постепенно качва изходящата температура при приближаване до зададената... но въобще не я държи точно, сваля повече и включва отново късно т.е. голям хистерезис, което вероятно си е програмно зададено по някакви съображения. Не съм съгласен, че понеже е евтин, програмата не е можело да се направи по-читава или поне да има възможност за ъпдейти по някакъв начин, както е при всякакви други електронни устройства, когато в процеса на експлоатация се намерят кусури. Ама кой го интересуват потребителите, важно е брой продажби/монтажи и да изкара гаранцията.
Хубаво питате, ама въпросите ви са с недостатъчно данни, за да се прецени!
Две коли имам с еднаква скорост се движат, пък едната дава моментен разход 2л./100км. , а другата 15л./100км., защо тей?
Има значение от външната, вътрешната температурата, скорост на вентилатора, консумация, заданието.
Притесняват ме повече 2 та градуса духане, че той топлообменника е в скреж при това положение! Тоя флагман няма ли защити, падна ми в очите!
Няма ли минимален вентилатор тоя климатик, Нощен режим, Sleep, Quiet? Не знам при Gree как са го кръстили.
Този пост е редактиран от zxc0; 03-09-20 в 21:50.