Много ясно,че на теб ще я дават за 649,а на техното сигурно за 549 . Ти купуваш по 3-4 на месец,а техното по 300-400 бр. Не си ли разбрал досега,че има отстъпки и по 8% ,има и по 28% ???Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Много ясно,че на теб ще я дават за 649,а на техното сигурно за 549 . Ти купуваш по 3-4 на месец,а техното по 300-400 бр. Не си ли разбрал досега,че има отстъпки и по 8% ,има и по 28% ???Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не ги купуваме защото в техното няма не им гледайте в сайта че има. Че не купувам по 3-4 е ясно купувал съм и по
70бр но не и тази година. А за вентилатора съм писал за друг модел че не спира вентилатора и той е MSF6-12AR.
Валев бе прав!Не само,че нямаха въпросният модел-MIDEA MSV1-12HRN1 v Tehnomarket, оказа се и ,че те ваобще не продават Мидеа!!!Капарирах го във фирма,занимаваща се само с климатици(продажби,монтаж и сервиз )Впечатления ще споделя другата седмица,след като бъде инсталнат.Надявам се да е добър модела,защото до голяма степен се повлиях от написаното в този форум!Благодаря за съветите
Да те предопредя че няма на българси описание на дистанционното но аз мога ди го предложа да си го дръпнеш от тук: http://velev-klima.hit.bg/MSV1.rar
Благодаря за описанието!Аз знам английски,но си е друго на ,,матерния'' език(както казват ,,братята руснаци'' )Все пак,като се замисля-живи набори не ми останаха,но с 1 климатик ли няма да се справя сега Благодаря още веднъж!
Привет колеги.Преди месец закупих МИДЕЯ MSV1-12HRN1.Мидеиката се справя чудесно със студа(ако -5,-6 е студ де)При -5 си достига зададената температура и всичко си е цветя and rosses!Обаче ме притеснява следното-при размразяване -вода капе от цялото външно тяло с изключение на дренажната тръбичка(или както там се нарича)предполагам,че е замръзнала.Та да попитам-трябва ли това да ме притеснява??
Да трябва...По добре е махни за да може да се изтича добре целия конденз и да не се получават по нататък запушвания в следствие на замръзвания...
Да,махни дренажа,като го завъртиш успоредно на климатика и дръпнеш.Забрави за него до пролет.След това размрази дъното с пускане на студено или по-добре с топла вода/никакво ръчкане на леда с остри тъпи и тн предмети/.
За дренажа на вътрешното или външното тяло става въпрос?
Благодарп!Махнах дренажната тръбичка с накрайника-над нея е вечен лед Някъде из форума четох за антифриз!!!) да взема да му сипна антифризец или най-добре да взема да му сложа 1 шашка динамит и да пална 1 клечка ......................))))))))))
Без екстремизъм . Ако искаш да разкараш сега леда, сипи няколко кани гореща вода внимателно в тавата и си готов. Или утре сам ще се оправи ако има + температури. И щуцера ако ще го слагаш - чак като стане трайно над 0°.
а наздраве и благодаря мисията е успешна-3 кани с гореща вода-за щуцера май ще се наложи да забравя нчкой да има идея за алтернативно извеждане на водата,защото външното тяло е на терасата а тя се превърна в ледена пързалка
хехехехехе-johny01,това с мивката под външното тяло ми оправи настроението за целия ден!!))))Никакви тави или мивки нчма да слагам-нека се заледи терасата-тя е голяма и си има и положителна страна-ще поканя Ставииски и Денкова да се попързалят по нея(но на Ставииски няма да му давам ракия,че върши глупости под нейно влияние)!А за мен ще си остане поуката,че не бива да се купуаватевтини евтини неща!!!!!!!
Проблема с леда на терасата съм го решил така:под външното тяло на климатика съм сложил едно пластмасово кошче за боклук и водата пада в него.Периодично изхвърлям водата или леда от кошчето.Първоначално публикувано от martosblack