Сложих ги на автоматичен. Отвън е около 3-4 градуса но вали мокър сняг. При мене вратите където са климите са отворени и греят салона и спалнята. Иначе стаята е 16 квадрата а другата 20.
Сложих ги на автоматичен. Отвън е около 3-4 градуса но вали мокър сняг. При мене вратите където са климите са отворени и греят салона и спалнята. Иначе стаята е 16 квадрата а другата 20.
Този пост е редактиран от kaptagona; 13-12-21 в 18:10.
Съжалявам,темата е друга.но се изказваш май без да си разгледал достатъчно за какво говорехме.
https://dox.abv.bg/download?id=51abddac75
LG DELUXE има и друг вариант.Единия е с 25,1,а другия с 34 кг. външно...Не знам от ктде си взел 30,аз гледам в каталога който колегата пусна в темата.И тогава трябва да говорим за пари,колко пари и.т.н.
А оплаквания има,аз също мога да се оплаквам от други модели на климатици LG и то повече от глупоста ''висок минимум'',което все едно е панацея за климатиците.
Ама оплакваноия вероятно има и от Мидеа,така,че спекулациите които правиш не са на место(меко казано).
Щом вратите на стаите в които са климатиците ги държиш отворени за да топлиш и други помещения на тих режим няма да можеш да ги отопляваш. Затова ползвай автоматичната степен на турбината, след като се достигне зададената температура на автоматична степен на турбината Midea BreezeleSS също работи тихо.Също така можеш и да пробваш на втора или трета ръчна степен на турбината и да си избереш тази степен на която климатика ти работи най комфортно.
Сега и другия изписа df и след 3 минути си върна градусите. Като затваря и малката клапа. По принцип колко такива девроста трябва да има. Иначе ги включих на авто.
Ти газ пил си бе миме ?
Човека ти е написал 3-4 градуса , ти как му измери от разстояние : температурата , влажността че и консумацията трябва да ни споделиш какво е това което употребяваш
Някъде да виждаш градуси?
Ако е дефрост на час при 3-4 градуса не е добре.
Тук разбрах, че го е сложил на Авто а навън е топло и вали сняг. Никаде не пише за дефрости на час.Сложих ги на автоматичен. Отвън е около 3-4 градуса но вали мокър сняг. При мене вратите където са климите са отворени и греят салона и спалнята. Иначе стаята е 16 квадрата а другата 20.
В 18 часа дефрост в 19 и 15 пак. Не е добре това така ли.
дали е добре или не ще стане ясно като провериш дали е заскрежен като почне дефроста ,което го писах преди 2 страници май станаха .. но по добре пиши тука а недей чете и гледа нищо .. питай през час добре ли е
Как да видя дали е заскрежен като не се вижда нищо. Никога не съм се отоплявал с клими и ми е тъмна индия всичко. Затова ако прекалявам с въпросите ме извинете.
- - - - - - - - - -
В 20 и 25 пак
Доколкото разбрах с два климатика отопляваш две стаи с обща площ от 36 кв. м. и си отворил вратите на стаите за да топлиш и коридора и спалнята. Не е ясно площта на коридора и спалнята и какъв е общия обем на площта която искаш да отопляваш. Не се знае дали имаш някаква изолация на стаите и с каква дограма си. Не знаем дали климатиците ти работят денонощно.Знаем само, че досега климатиците си ги държал на тих режим и преди малко си ги превключил на автоматичен режим на турбината. Така, че няма как някой да ти отговори на въпроса на какво време е нормално климатиците ти да правят дефрост.