Защо функциите ECO и Breezeless не са активни? Нито на дистанционното, нито на приложението.
Breezeless не е ли само при охлаждане?
Този пост е редактиран от GLARYS; 02-12-22 в 20:31.
Този пост е редактиран от kaptagona; 04-12-22 в 18:33.
С това приложение може да си управляваш климатика и когато не си в къщи. Отдалечено по интернет. При някои приложения може да има и възможности, които не са достъпни с дистанционното.
Ако не ти е нужно, никой не те задължава да го ползваш.
Първа степен на турбината на вътрешното тяло на Breezeles е 20 процента а от снимката която си качил се вижда, че ти си ограничил турбината на вътрешното тяло на 3 процента, затова ти се покачва разхода на ток. Задай по висок процент на турбината и разхода ще падне. На колкото по висока степен на турбината работи климатика съответно разхода на електричество намалява.
Този пост е редактиран от GLARYS; 04-12-22 в 19:36.
Тая снимка е пт колегата пожарникаря. Аз питам защо съм със същото приложение а нямам енерджи монитор.
Затова ако колегата пожарникара чете да ни обясни какво е правил. Или мидеята не е бризли.
А на мен не ми дава да инсталирам мидеа еър. Прехвърля ме към новото.
Правя си разни експерименти с инак перфектния за парите си климатик ,докато му чистя филтрите ( не го изключвам ) забелязах че падна консумацията на отворен капак ,и след известни проби бих казал че определено на отворен леко капак харчи малко по малко ,също така влиза по рядко в офф .. най вероятно топлообменника не се обдухва достатъчно добре в предната си част ( то капака реално почти опира в него ,нещо което съм забелязал отдавна също така филтъра там винаги е почти чист ) .. експериментите ми включват относително еднакви условия - фиксирана степен на турбината ,външна температура трайно 6° от сутринта до сега .. на отворен капак е направил само един офф при тия условия ,обикновено щяха да за 5-6 поне за няколко часа и крета на 170-180 вата при зададени 20 градуса ( реално поддържа 22 в помещението )
А турбината на колко процента я държиш!Преди две седмици като си бях на Кнежа, и аз си пойграх с Easy Proto и най добре се държеше без да изключва на 22гр,със авто вентилатор във стаята 21гр, и консумацията варираше м/у350/400w а като реши да оффне вдига на440w.