Има ако е малко
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Има ако е малко
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Обадих се на фирмата и ми вика или има или няма фреон. Няма средно положение. В тая влага всички дефростват. И това е положението. Ама тои се поукроти.
глупости .. може да има но да е понамалял ,щото се държи странно климатика ти като цяло .. между другото днес ми звъннаха за профилактика ,50 лв :D нещо не познаха човека ..
На мен ми каза профилактика другата година.
3 години х50 лв са 150 лв като за тия пари реално получаваш 1г допълнителна гаранция ( 2г са безусловни по закон ) .. нещо не излиза сметката сякаш и мисля да им откажа профилактиките
Хора, не знам на какви фирми се мяткате, но официалния вносител на Midea, дава три години безусловна гаранция на марката. Но понеже пазара е пълен с набедени "фирмички" дето гледат да "цакат" за щяло и нещяло, нещата ще са този хал...
Ами като няма и държава да ни защитава е така. Миналата зима като сваляха моя ми вика даи пари за пътните. Викам ти откачи ли бе ква е тая гаранция. Аз съм на 40 километра ами ако го продадеш на 100. Ти ша му вземеш пътни за нов климатик.
- - - - - - - - - -
Откачане и после донасяне и ква е тая гаранция. Ама като живеем в бананова република. От емаг взех тв. Два пътя горя идват с куриер взимат го ремонтират го и го връщат без една стотинка. А наще мърши ако мине номера. Ама пак се повтарям като живеем в кочина е така.
Този пост е редактиран от kaptagona; 31-01-23 в 20:48.
При -1°-2° навън пак си поддържа 25° градуса в стаята без проблем, но забелязах, че разхода скочи и варира между 500-600W.
Над нулата разхода варираше повечето време 300-400W
доста топлозагуби имаш явно ,тука е -4 в момента ,крета на 230 вата моя
Алекси, твоя не го ли държеше на 20.
25 градуса са си сериозна температура.
да аз го държа на 20 в спалня е ,но реално поддържа 22 .. неговия надали е сложен на повече от 23 за да поддържа 25 ,надвишава ги винаги ,все пак 600w е доста ,то клони към номинал още при -2 ,при -12 колко ще е
Брийзлеса не е дефроствал цяла нощ ( поне не съм го чувал ) тука е -10 ... консумацията е 350 вата .. тиха и спокойна работа ползва се на тих режим и се справя ..
От снощи при минус 7 градуса външна температура Midea Breezeles работи на 22 градуса, в стаята се поддържат 24 градуса на автоматичен режим на турбината.
Screenshot_20230210-082001.jpg
По графиката изглежда не е дефростал често. При мен и 3 те машини н са се размразявали доста дни, две хитачита и Панасоник. Времето е сухо през деня около 0 вечер -8 -10 . При добър алгоритъм за размразяване при такива условия не трябва да има контролни дефрости.