нещо за новия модел?
нещо за новия модел?
За кой нов модел? CB1-~HRFN8 (B) Breezeless E?
Моделчето е перфектно....
Мидеята има нагревател на компресора, нагревател на дъното на външното тяло и работи без никакви проблеми при ниски температури.Имам Мидея Бреезлес от първия модел и в темата за нея съм качвал графики как работи на ниски температури без да си покачва минимума при отопление за разлика от други марки.
отделна тема май трябва - стария вече който взел взел.
Здравейте, смених старата Midea с BreezeleSS++, обаче при охлаждане в режим Breezeless, т.е. при затворена клапа, периодично се появява някакъв шум като от завихряне на въздух отляво на климатика. При отворена клапа го няма, при затворена се появява от време на време, няма някаква определена периодика, като продължава около 15-20 сек. и изчезва, както се е и появил.
Не успях да хвана някаква закономерност - понякога работи по 20-тина минути преди да се появи, понякога се появява на втората минута.
Някой да има подобен проблем, че ме влудява, а климатика буквално е на 5 дни?
Вероятно работи он-офф и чуваш фреона.
Фреонът не се ли чува като ромолене/къркорене? Това си е буквално като завихряне на въздух, накъсано, горе-долу същото като от аспиратор, когато навън духа силен вятър.
моята няма тоя проблем в брийзлес режим ,даже е много тиха на 2м не се чува че работи
Да, като го няма тоя шум е същата работа - не се чува, че работи. Явно ще трябва да звъня на монтажната фирма.![]()
Здравейте, при BreezeleSS+ MSFAAU-09HRFN8-I/MSFAAU-09HRFN8-O, който е с тегло 26.4 кг на външното тяло движи ли клапите при он-офф?
Здравейте, бихте ли споделили дали е шумно външното тяло на Бризлес, също струва ли си инвестицията и как се чувства въздушния поток? Обмислям поставяне в малка спалня 13 кв.м. Но ме притеснява, най-вече шума..което би ме отказало.
външното над 700 вата консумация се чува леко в стаята ( примерно при първоначално стартиране ги вдига особено на отопление ) ,но в 13 квадрата рядко ще виждаш такива консумации .. въздушния поток - не го слагайте срещу легло/диван ( важи за всеки климатик )