Първоначално публикувано от
d_imige Привет,и Честита Нова Година на всички!!!
Споменах преди време за последната ни придобивка 35ZSX_S.Вече година се ползва...но мен ме няма с месеци в БГ,и почти не се ,,познаваме,, с тази машина.Та чак сега по Коледа се позадържах в къщи.Следя форума доста ,,изкъсо,, бих казал , но не съм попадал на коментари за модела.За нашите нужди мога да кажа,че машината е перфектна.Ползва се в дневна с площ около 30 кв.м ,но реално климатизира още около 15 кв. коридор (с две деца сме и винаги е отворено)+баня,тоалетна и перално с леко открехнати врати.Отсреща (в детската) е ,,подпрян,, със FD25VA.Казвам отсреща тъй като вратите на стаите са една срещу друга.Малко сме зиморничави и климите се държат на 22-23 градуса нонстоп от Октомври до Април може би.За отбелязване е също,че кооперацията е санирана изцяло с 10см EPS.Не знам как е из страната,но тук във Варна се задържа ,,меко,, времето по празниците...Но по същество.Дали неправилно използваме това МХИ че доста често го виждам във дефрост???Неприятният момент е,че го прави при съвсем суха пита.До сега не съм го виждал заскрежен изцяло...около 20.12 валя сняг тук...дори тогава заскрежаваше частично...ивица около 20см по средата на изпарителя.Честно казано малко съм в шах.Не съм ползвал клима от марката до сега , затова се чудя.За FD_то знам че си дефроства така контролно...за този не знам,никой не споделя подобно поведение.