Страница 198 от 231 ПърваПърва ... 148188196197198199200208 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,956 до 2,970 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Затова може да изглеждам пристрастен на голяма част от форума, ама тия машини, дори и в тези брутално гадни условия топлят безупречно и правят редки дефрости. Въпросната машина пуска дефрост на 2,5-3ч. Цяла нощ условията бяха такива. Вчера и онзи ден на -10 не дефростваха изобщо, но нямаше такава влага. Голямата в хола, в момента работи на 630W. Най-краткия интервал между дефростите, в сегашните условия, при нея е 1ч. - 1:30ч. Намалее ли мъглата, дори и да има лека такава, бачка по 2-4ч. без да размразява. Няма ли мъгла, за дефрост забравяш, дори и -15 да е. Един нагревател в тавите и много нордик модели могат да им дишат прахта.
    П.п. Додо, тялото е голямо колкото на Дайсейкай и е с двуредов топлообменник. Не е като на ZM-S, прав си.

2.  

3. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Наистина, много са ти екстремни условията с тези мъгли. Интересно ми е, как ще работят в такова време короната на Грии и Вип-а на Купър и Хантър. Етерейката ми спира да топли при толкова заскрежен топлообменник.

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Етерии над мен, колкото искаш. Съседите ми имат 4бр., виждам за какво става въпрос. Както казва Додо, винаги са чисти и могат да помогнат за сверяване на часовника. Мой приятел има Дайкин от профешънъл серията, работи му под номинал, но въпреки това на 40мин. обръща цикъла, демек в нашите условия си е часовникар. Тук точно по това можеш да разпознаеш тези, които дефростват по часовник. Топлообменниците им са почти винаги чисти.
    dodo_pv одобрява това.

5. Тук е от
    Dec 2018

Здравейте, с две Хевита съм. С голямото в хола имам следния проблем: През 1 час климатика спира да работи. Светлинния индикатор пресветва 5 пъти. При натискане, на който и да е бутон от дистанционното впоследствие отново си тръгва и си работи перфектно отново за около час, след което упражнението се повтаря. Дали се е вкл. някакъв режим или си е за ремонт ? Благодаря предварително !

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от emizinov Виж публикацията
    Здравейте, с две Хевита съм. С голямото в хола имам следния проблем: През 1 час климатика спира да работи. Светлинния индикатор пресветва 5 пъти. При натискане, на който и да е бутон от дистанционното впоследствие отново си тръгва и си работи перфектно отново за около час, след което упражнението се повтаря. Дали се е вкл. някакъв режим или си е за ремонт ? Благодаря предварително !
    Когато влиза в дефрост, мига зеленият индикатор - "Run". Нищо чудно да се случва точно това. Изчакайте 15-тина минути, да видите какво ще се случи.

7. Тук е от
    Dec 2018

И цяла нощ чаках и пак не тръгва, преди да натисна нещо от дистанционното . RUN свети постоянно, TIME - 5 присветва пет пъти. Пише някакви неща, че са възможни по ръководствата, като възможна причина, но все пак исках да попитам и тук. Със SRK50ZJX-S1 - съм, ако е от значение.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Приятна изненада от 20 ZMX-S в детската. Понеже през деня в стаята не се седи, го оставих на 20гр., с отворена към топления от 60ZSX коридор врата. В стаята се върти около 22гр. До сега не го бях хващал да слиза на 250W. Всеки път, след офф, си стига и работи на тази стойност, около 250W. По сервизно минимумът е 230W, което ме радва, че през последните години, в сервизните си представят наистина достоверна информация. Може и до 230W да слиза при определени обстоятелства, но и да не го прави, 20W ще ги преживея някак си.
    https://www.youtube.com/watch?v=2kt3UZX1v9k
    Този пост е редактиран от rosswen; 07-12-18 в 22:13.
    babati и Mig82 харесват това.

10. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,дайте мнение моля- избор на клима за възраснти хора за кухня...около 13-14 кв. без изолация 5 етаж ,главно ще се използва за отопление ...и в кухнята се спи също така.Двата модела между които трябва да се избере са General Fujitsu ASHG12LMCA & Mitsubishi HeavySRK35 ZS-S, ,PS.североизточна България,Разград...за коет благодаря
    Този пост е редактиран от okean; 12-12-18 в 00:16.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За възрастни ЛМСА , по-топло ще им е.

12. Тук е от
    Nov 2017

12LMCA да топли повече от 35zs-s пълен абсурд
    JOKVN, shener84, corsairman01 и 1 други харесват това.

13. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

okean, какъв ти е бюджета?
    И двата не са подходящи за тая стая.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Че той и 25ZS-S ще топли колкото 12lmca. С по-сериозен хардуер е. При майка ми сложихме такъв (25ZS-S), в 17,5м2 /40м3, къща. Има само 3см. фибран на външната стена. Таван, под и съседните помещения не се топлят и са без изолация. Когато задържа 4-5 дни температури -5 до -13, в съседните стаи беше станало +5 гр. Машината без проблем си поддържаше 23-24гр. без чести дефрости и най-вече е много тих. Външното също работи доста тихо. В стаята се спи. Няма място за сравнение с lmc.
    Този пост е редактиран от rosswen; 12-12-18 в 08:07.
    JOKVN, shener84, corsairman01 и 3 други харесват това.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Парите са си ваши, вземайте си каквото искате, не ме слушайте, какво говоря.
    necata2 и ruuni9 харесват това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    Парите са си ваши, вземайте си каквото искате, не ме слушайте, какво говоря.
    Добре е човек когато говори, да си обосновава приказките. Иначе, защо да го слушат.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Мислиш ли, че съм длъжен да пиша фермани и да се обосновавам.Всичко вече е писано във форума и то не по един път, просто трябва да се чете.Човека пита, отговаря му се.Какво ще си купи си е негов проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе