Страница 30 от 231 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

Моля за компетентно мнение.
    Имам нужда да отопля помещение 27 квадрата с височина към 3,3 метра, общо към 88 кубика. Северно изложение на стаята с една външна стена с добра изолация и голям pvc прозорец на нея. Спрял сам се на Mitsubishi Heavy/Electrik. Понеже в спалнята вече имам FA25 (17м2, 58м3), се чудя дали примерно модел FD35 на Electric ще бъде достатъчен или по добре да се ориентирам към 50-ка. Въпросът ми е по-скоро към мощноста на климатика, а не към точен модел - с моделите сам запознат.
    Благодаря предварително!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Zipposs
    Моля за компетентно мнение.
    Имам нужда да отопля помещение 27 квадрата с височина към 3,3 метра, общо към 88 кубика. Северно изложение на стаята с една външна стена с добра изолация и голям pvc прозорец на нея. Спрял сам се на Mitsubishi Heavy/Electrik. Понеже в спалнята вече имам FA25 (17м2, 58м3), се чудя дали примерно модел FD35 на Electric ще бъде достатъчен или по добре да се ориентирам към 50-ка. Въпросът ми е по-скоро към мощноста на климатика, а не към точен модел - с моделите сам запознат.
    Благодаря предварително!
    88 кубични метра по 80 вата на кубик=7,04 киловата.Точния модел ще си го избереш,понеже си запознат!!!

4. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от elite
    88 кубични метра по 80 вата на кубик=7,04 киловата.Точния модел ще си го избереш,понеже си запознат!!!
    Не ставай смешен, в момента в това помещение имам инвертор 21-ца панасоник (7,2) който работи като конвенционален до към -5, -7 градуса. Благодаря за мнението но, 7 киловата е прекалено много. За сарказма в поста ти няма да коментирам!!!

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Не ставай смешен, в момента в това помещение имам инвертор 21-ца панасоник (7,2) който работи като конвенционален до към -5, -7 градуса. Благодаря за мнението но, 7 киловата е прекалено много. За сарказма в поста ти няма да коментирам!!!
    ,

Има и по зле.Виждал съм трифазни колони в 40м2 хол,12,5 хл.мощност,15,5-отопл.
    На тебе ти трябват 4,5 номинал-което означава 12-14000бту-зависи от марката.ASY12LCC,ASY12LD,ASY14LGC на Fujitsu или FTXS42G на Daikin,12или 14-ka подова на Fujitsu,FTXR42 Ururu Sarara.

6. Тук е от
    Sep 2008

Е,защо след като си запознат питаш.Или си търсиш индулгенция за грешката,която ще допуснеш.След като имаш вече една машина,би трябвало да си наясно с нещата-но виждам,че имаш колебание.Което значи,че си сбъркал с избора на първия климатик и сега гледаш да не се набуташ.Ти търсиш мнение и го получаваш!Какъв съм и кой съм-не е важно!Но ти определено си комплексар!

7. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от elite
    Е,защо след като си запознат питаш.Или си търсиш индулгенция за грешката,която ще допуснеш.След като имаш вече една машина,би трябвало да си наясно с нещата-но виждам,че имаш колебание.Което значи,че си сбъркал с избора на първия климатик и сега гледаш да не се набуташ.Ти търсиш мнение и го получаваш!Какъв съм и кой съм-не е важно!Но ти определено си комплексар!
    Така, първо аз не съм започнал с обиди за разлика от теб. Второ още в първият си пост много ясно съм формулирал каква информация търся, а именно - относно мощността а не модела. Относно това дали съм се набутал или не - обяснението е че този климатик 21-ца който имам сега в хола отопляваше 2 стаи с голяма топла връзка. Както пак съм написал в първият пост, в едната стая вече сам сложил по-малък климатик оразмерен за нея, и в момента колебанията ми са относно нов съответно по-малък климатик и за хола, тъй като е очевидно че 21-цата вече не ми е нужна. Подобни квалификации от твоя страна са единствено показателни за възпитанието което имаш. Въпреки всичко благодаря за труда който си направи да ми отговориш, независимо дали отговорът беше компетентен или не. Хайде със здраве!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Мисля,че форума не е място за обиди,а за обмяна на мнения.

10. Тук е от
    Sep 2008

Така, първо аз не съм започнал с обиди за разлика от теб. Второ още в първият си пост много ясно съм формулирал каква информация търся, а именно - относно мощността а не модела. Относно това дали съм се набутал или не - обяснението е че този климатик 21-ца който имам сега в хола отопляваше 2 стаи с голяма топла връзка. Както пак съм написал в първият пост, в едната стая вече сам сложил по-малък климатик оразмерен за нея, и в момента колебанията ми са относно нов съответно по-малък климатик и за хола, тъй като е очевидно че 21-цата вече не ми е нужна. Подобни квалификации от твоя страна са единствено показателни за възпитанието което имаш. Въпреки всичко благодаря за труда който си направи да ми отговориш, независимо дали отговорът беше компетентен или не. Хайде със здраве!
    Абсолютно си прав!Малко повече ми дойде днес натоварването в службата да отговарям на елементарни въпроси!
    ИЗВИНЯВАЙ!Не съм го правил нарочно!PEACE!

11. Member
    Тук е от
    Aug 2008

изтрито

12. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от ssilent
    монтирах си две митсубишита преди няколко дни ...едното е обикновенна 20тица другото инверторна 25тица...малкия работи безшумно чува се само движението на въздуха обаче големия пърпори....става въпрос за външните тела ...като го разклатя.... за момент щума изчезва и след това си продължава пърпоренето...предполагам че не е нормално....вие какво ще кажете модела е SRK 25 ZG-S
    Вкъщи имам 20 ZG-S,принципно са идентични,много съм доволен ,миналата година при -21 работеше без грешка,поддържаше 23-24С без проблем ,но спалнята ми е малка и е под обема за този климатик.За около 36 дни 24/7 даде средна консумация 0,390 кВч.Сега мисля да си взема и една 20 ZGX-S(хиперинвертор)като я засека ,ще пиша.

13. Тук е от
    Sep 2008

Здравей те на всички.
    След дълго умуване и търсене на информация относно каква марка климатик да си взема,за стая около 20 м2 с вътрешна изолация и 5 камерна немска дограма,се спрях и преди дни си закупих Mitsubishi Heavy Industries SRK 25 ZGX-S.
    Прочетох както хубави така и лоши отзиви за тази марка климатици.Ще ви бъда много благодарна ако си дадете мнението относно
    марката и самият модел климатик
    Предварително благодаря на всички

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Имам го същия вкъщи. Лошото е, че е скъп Друго лошо не се сещам да има.

16. Тук е от
    Sep 2008

Еми да,аз го купих за скромната сума от 1960лв + 200лв за монтаж.
    Винаги когато съм се опитвала да спестя пари като закупя по евтина стока,почти винаги съм съжалявала.
    Относно климатика прецених че трябва да бъде икономичен и да е от някоя реномирана марка.След няколко дни ще ми го монтират и щом започне зимния сезон го включвам и няма да го спирам,мисля че тогава той ще бъде още по икономичен.
    Стига да не е нахално от моя страна но ще споделиш ли какви са му предимствата и недостатъците

17. Тук е от
    Sep 2008

Климатика трябва да е супер.Имам мерак за хиперинверторите,но не остана къде да слагам.Можеш ли да се опиташ да замериш колко му е реалната консумация?Би било от полза за мен.

18. Тук е от
    Sep 2008

Да разбира се,щом ми го монтират ще поискам назаем от приятел един такъв уред за отчитане на консумацията ток и ще ви пиша.
    Само да добавя че в магазина ми обясниха че серията ZGX-S която е хиперинвертор е с 20% по икономична от ZG-S.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 231 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе