Страница 20 от 231 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Re:Климатици MITSUBISHI

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    конкретно ,климатика е ниския клас за Европа на Митсубиши , по показатели е по назад от другите марки в тоя клас ,нисък КОП, дори 25цата не достига 4 което е дори срамно за марката по мое скромно мнение.Лични наблюдения - тъщата си купи 3 такива -сравнително тих ,без екстри , топли по зле от Фуджитсу ,алгоритъма на размразяване не е много сполучлив и климатика се обледява .. от 3те на тъщата единия му изгоря компресора на 3тия месец ( през които не топлеше и без това) ... 2 месеца вече не го ремонтират - явно няма части за тия машини ...
    А иначе харчи ли много електроенергия или.....говоря от наблюдения през най-студените месеци

2.  

3. Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Пловдив

Здравейте! Имам помещение 18м2 и искам да го климатизирам. Спрял съм се на следния модел MSZ-FD35 VA на Mitsubishi Electric. Въпросът ми е има ли някой такъв модел и какви са му впечатленията? Благодаря ви предварително!

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Electric
    Здравейте! Имам помещение 18м2 и искам да го климатизирам. Спрял съм се на следния модел MSZ-FD35 VA на Mitsubishi Electric. Въпросът ми е има ли някой такъв модел и какви са му впечатленията? Благодаря ви предварително!
    А,ти от каде изкопа този модел.Май нещо пробваш форумците тук-този модел е DE LUXE серията на MItsubichi Electric и все още го няма и в Климаком/определени хора имат информацията само/.Да не би да работиш там и тук да се пъчиш с информация,а...

5. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Здравейте какво ви е мнението за следния мадел Mitsubishi MSZ-RXV 28T смятам да го ползвам за отопление на 34 кв.м. нормално соц. жилище.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от dindo
    А,ти от каде изкопа този модел.Май нещо пробваш форумците тук-този модел е DE LUXE серията на MItsubichi Electric и все още го няма и в Климаком/определени хора имат информацията само/.Да не би да работиш там и тук да се пъчиш с информация,а...
    Моделът го има в каталога, качен на сайта на Климаком:
    http://www.climacom.com/pdf/Catalog_ME_2008.pdf
    Но още май наистина не го продават!

7. Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Пловдив

Видях го в каталога на Климаком и попитах за мнението ви. Това е!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

На параметри изглежда прекрасен. Но от опит никой не може да ти каже, защото изглежда никой го няма
    Ти все пак попитай Климаком дали и кога ще го предлагат. И на каква цена разбира се.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от KFC
    Здравейте какво ви е мнението за следния мадел Mitsubishi MSZ-RXV 28T смятам да го ползвам за отопление на 34 кв.м. нормално соц. жилище.
    Изключително надежден климатик с 105 % ефективност по каталог коефициент за полезно действие 5.16 термосензор за разделяне на отоплянето по зони (можеш да го накараш да направи диванът у вас 24 градуса *зимата или подът 25 ...) ,има функция за командване по мобилен телефон на всеки клавиш имаш определена команда примерно на 1 - пускаш на 2 спираш , където и да си в България решаваш да се прибереш и той те чака ,две уникални плазми едната с интегриран катализа торен филтър обезмиисява цигари,миризми от всякакъв сорт -риба,котки,кучета, избива всички бактерии полени,плесен мухал,акари, ит.н. много тих 21 децибела шум на вътрешното тяло средна консумация на топло дава 780 вата а на студено 540 срещу тази консумация ти дава 4 киловата отопление и 2.8 киловата охлаждане и като за капак не е достатъчен за твоята квадратура защото при пик ти дава 5.8 киловата а на тебе ти трябват 5.5 това означава че ще ти работи на максимум и ще го амортизираш до дупка ,моят съвет е да допълниш информация за помещението имаш ли изолация на кой етаж си каква дограма ползваш колко външни стени имаш и до сега с какво си се топлил , и ако е хол направо забрави , най амортизираното помещение е хол СЪВЕТ И ВЗЕМИ СИ 18 КАТА НА ТОЗИ МОДЕЛ - MSZ-RXV40TS или направо мечтата на мицубиши - всички тези екстри който ти описах + коп 6.28+128 %ефективност и максимум 7600 вата жега при - 2 градуса вън и е на същата цена май --- MSZ-ZXV28T

11. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Жилището е тухла , без изолация и дървена дограма две външни стени и източно изложение. MSZ-ZXV28T е хубав но струва 2800 без монтаж. По съм склонен за MSZ-ZXV22T .
    Имали във В.Търново добър сервиз за следгаранционно обслужване на Mitsubishi.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

KFC приятел забрави я тази 22-ка, както ти писах и в другата тема 28 вероятно няма да стане. На теб ти е необходим климатик които оптимално на отопление да е поне 6 киловата за да имаш сигурност при големи студове. Ако беше от Пловдив веднага щях да ти препоръчам две нови японски Саньо на цена от 1400 лева парчето и работата щеше да заспи.

13. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

От Карлово съм какъв модел е този Саньо.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Моделът го има в каталога, качен на сайта на Климаком:
    http://www.climacom.com/pdf/Catalog_ME_2008.pdf
    Но още май наистина не го продават!
    Този модел се договаряше преди около месец в Италия на панаира от вносителя Climacom и любезно поканените дилъри отБългария.Ще се предлага по-късно..

16. Тук е от
    Apr 2008

Zdraveite!Predi dva dni si kupix klimatik Mitsubishi MSZ-ZXV22R.Imam su6tia problem s Yaponskiya :-) Moje li niakoi da mi pomogne i da mi kaje ot kude da si nameria oputvane za distancionnoto na angliiski,za6toto az prerovix neta,a ne mojax da nameria ni6to na angliiski za tozi model.6te vi buda mnogo blagodaren ako mi pomognete!Blagodaria!!!

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Andrioman
    Zdraveite!Predi dva dni si kupix klimatik Mitsubishi MSZ-ZXV22R.Imam su6tia problem s Yaponskiya :-) Moje li niakoi da mi pomogne i da mi kaje ot kude da si nameria oputvane za distancionnoto na angliiski,za6toto az prerovix neta,a ne mojax da nameria ni6to na angliiski za tozi model.6te vi buda mnogo blagodaren ako mi pomognete!Blagodaria!!!
    По БДС фирмата която ти го е монтирала е длъжна да ти осигури това чудо на природата , Кой са те да ги смъмря малко , преводчето ти го качих ей тука дърпай по бързо докато не ме усетят модераторите на сайта, оригиналите са при мен пиши ми

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237654

пиши ако може на български

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Че какво като те усетят модераторите ММитак, имаш желание помагаш, някой пари искат за превод от японски 15 лева на страница.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 231 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе