А иначе харчи ли много електроенергия или.....говоря от наблюдения през най-студените месециПървоначално публикувано от Alexi
А иначе харчи ли много електроенергия или.....говоря от наблюдения през най-студените месециПървоначално публикувано от Alexi
Здравейте! Имам помещение 18м2 и искам да го климатизирам. Спрял съм се на следния модел MSZ-FD35 VA на Mitsubishi Electric. Въпросът ми е има ли някой такъв модел и какви са му впечатленията? Благодаря ви предварително!
А,ти от каде изкопа този модел.Май нещо пробваш форумците тук-този модел е DE LUXE серията на MItsubichi Electric и все още го няма и в Климаком/определени хора имат информацията само/.Да не би да работиш там и тук да се пъчиш с информация,а...Първоначално публикувано от Electric
Здравейте какво ви е мнението за следния мадел Mitsubishi MSZ-RXV 28T смятам да го ползвам за отопление на 34 кв.м. нормално соц. жилище.
Моделът го има в каталога, качен на сайта на Климаком:Първоначално публикувано от dindo
http://www.climacom.com/pdf/Catalog_ME_2008.pdf
Но още май наистина не го продават!
Видях го в каталога на Климаком и попитах за мнението ви. Това е!
На параметри изглежда прекрасен. Но от опит никой не може да ти каже, защото изглежда никой го няма
Ти все пак попитай Климаком дали и кога ще го предлагат. И на каква цена разбира се.
Изключително надежден климатик с 105 % ефективност по каталог коефициент за полезно действие 5.16 термосензор за разделяне на отоплянето по зони (можеш да го накараш да направи диванът у вас 24 градуса *зимата или подът 25 ...) ,има функция за командване по мобилен телефон на всеки клавиш имаш определена команда примерно на 1 - пускаш на 2 спираш , където и да си в България решаваш да се прибереш и той те чака ,две уникални плазми едната с интегриран катализа торен филтър обезмиисява цигари,миризми от всякакъв сорт -риба,котки,кучета, избива всички бактерии полени,плесен мухал,акари, ит.н. много тих 21 децибела шум на вътрешното тяло средна консумация на топло дава 780 вата а на студено 540 срещу тази консумация ти дава 4 киловата отопление и 2.8 киловата охлаждане и като за капак не е достатъчен за твоята квадратура защото при пик ти дава 5.8 киловата а на тебе ти трябват 5.5 това означава че ще ти работи на максимум и ще го амортизираш до дупка ,моят съвет е да допълниш информация за помещението имаш ли изолация на кой етаж си каква дограма ползваш колко външни стени имаш и до сега с какво си се топлил , и ако е хол направо забрави , най амортизираното помещение е хол СЪВЕТ И ВЗЕМИ СИ 18 КАТА НА ТОЗИ МОДЕЛ - MSZ-RXV40TS или направо мечтата на мицубиши - всички тези екстри който ти описах + коп 6.28+128 %ефективност и максимум 7600 вата жега при - 2 градуса вън и е на същата цена май --- MSZ-ZXV28TПървоначално публикувано от KFC
Жилището е тухла , без изолация и дървена дограма две външни стени и източно изложение. MSZ-ZXV28T е хубав но струва 2800 без монтаж. По съм склонен за MSZ-ZXV22T .
Имали във В.Търново добър сервиз за следгаранционно обслужване на Mitsubishi.
KFC приятел забрави я тази 22-ка, както ти писах и в другата тема 28 вероятно няма да стане. На теб ти е необходим климатик които оптимално на отопление да е поне 6 киловата за да имаш сигурност при големи студове. Ако беше от Пловдив веднага щях да ти препоръчам две нови японски Саньо на цена от 1400 лева парчето и работата щеше да заспи.
Този модел се договаряше преди около месец в Италия на панаира от вносителя Climacom и любезно поканените дилъри отБългария.Ще се предлага по-късно..Първоначално публикувано от deian
Zdraveite!Predi dva dni si kupix klimatik Mitsubishi MSZ-ZXV22R.Imam su6tia problem s Yaponskiya :-) Moje li niakoi da mi pomogne i da mi kaje ot kude da si nameria oputvane za distancionnoto na angliiski,za6toto az prerovix neta,a ne mojax da nameria ni6to na angliiski za tozi model.6te vi buda mnogo blagodaren ako mi pomognete!Blagodaria!!!
По БДС фирмата която ти го е монтирала е длъжна да ти осигури това чудо на природата , Кой са те да ги смъмря малко , преводчето ти го качих ей тука дърпай по бързо докато не ме усетят модераторите на сайта, оригиналите са при мен пиши миПървоначално публикувано от Andrioman
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237654
пиши ако може на български
Че какво като те усетят модераторите ММитак, имаш желание помагаш, някой пари искат за превод от японски 15 лева на страница.