Страница 232 от 232 ПърваПърва ... 182222230231232
Резултати от 3,466 до 3,480 от общо 3480
Like Tree1689Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Е по-голяма простотия не бях гледал скоро време
    Тоя пич изкара ZSP, ZS-W и ZSX че топлят еднакво, щото им били падали еднакво процентите
    vanz, Stoqnov Veselin и rosswen харесват това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015
    Живее в
    Бургас

Здравейте,бих искал да ви информирам, че MHI и МЕ тихомълком са пуснали чисто нови модели за 2026.Голям интерес ще представлява новия модел на MHI - ZT , който се позиционира между ZS и ZSX.има нова турбина и нови топлообменници на вътр. и външното тяло, като външното тяло е по-тежко от ZS - от 31 кг - вече 33 кг.

- - - - - - - - - -

ME имат нов модел , който работи на новия фреон -R 290, по- тих и икономичен ,плюс пречиствател на въздуха, така, че ...дерзайте!!!
    HRS9 и Ivanskin харесват това.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2024

На МЕ модела го има в западна европа - MSZ/MUZ--RZ...VU/VUHZ, както и позоционирания между HR и AY - BT. За модела на MHI не съм намирал информация

5. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Ето каталога на МХИ за 2026 г.На който му е интересно, да чете.

https://www.mhi-mth.co.jp/catalogue/...entsNumber=809
    bobivg, HRS9 и Ivanskin харесват това.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Някой знае ли защо подовите на ME са на толкова висока цена тук. Цена в Италия Mitsubishi Electric Inverter Floor Wave Clamp MFZ-KT 9000 Btu Gas R-32 Wi-Fi Optional – ClimaConvenienza
    Този пост е редактиран от Ivanskin; 07-01-26 в 14:14.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

И аз много пъти съм си задавал този въпрос, явно са използвани космически технологии. Машината може би не е лоша, но в никакъв случай не е нещо прекалено добро та да струва чак толкова.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2024

То не е само подовия, LN25 за 1145 евро, EF35 за 1136. Просто при подовия разликата е брутална.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

тук всички климатици са на висока цена ,не само МЕ от Италия .. ако взимам нещо в тоя ценови клас ще се разходя до Румъния или Гърция да си го напазарувам
    dodo_pv и CubanLinx харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

Всички но, най-голяма разлика в цените в се наблюдава при ME и DAIKIN. В Испания например са с около 30!% по-ниски.

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Там, където ценовите разлики са най-големи, значи са шкарто / трето качество. С по-високата цена компенсират гаранционни интервенции. Нали някой трябва да плати?

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Нека си им стоят в складовете, съмнявам се от този подов модел да има повече от 5 броя монтирани в страната. А ако и от Мицубиши Хеви вдигнат цените, ето да знаете истинската причина:
    "Фолк певицата Мария получава тлъста заплата в размер на 40 000 лева във фирмата за климатици „Кондекс“, управлявана от четвъртия ѝ съпруг Теодор Петков, пише „Уикенд“ "
    Този пост е редактиран от HRS9; 08-01-26 в 17:16.
    CubanLinx одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

"По данни на служители на компанията, официален представител за България на японската марка Mitsubishi, Мария е встъпила в длъжност на 1 октомври, но до момента не е стъпвала в офиса. На работа в "Кондекс" е назначена и майката на Мария – Йорданка, която получава "скромна" заплата от 3000 лева. В ролята си на "финансов директор" певицата дори е била командирована в Дубай заедно с Теодор Петков за престижното строително изложение Big 5 Global 2025, проведено в края на ноември".

Тотален бойкот на такива помияри! За това всичко каквото мога го поръчвам от вън. Ако можех, и храната щях по Амазон да си поръчвам. Не че Безоската ми е пример за прекрасен човек, но ако трябва да избирам м-у такива и тукашните австралопитеци и силиконовите им курволяци....
    Този пост е редактиран от CubanLinx; Днес в 15:04.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2024

То ако опре до Амазон, по-добре от Емаг в случай че го има продукта. Бях гледал едно видео на бивш финансов министър на Гърция и каза че Амазон правят около 40 милиарда евро ли, долари ли беше годишен оборот само в Европа и данъците които плащат са 0, някак си ги избягват. А модела на Емаг според мен копира Амазон и може да се каже че е местния Амазон, но поне остават пари и у нас, създават работа и т.н.
    CubanLinx одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Емаг е добър избор( за доста неща), но за съжаление моделите на водещите марки са на същите цени както и в повечето други магазини.
    CubanLinx и casal харесват това.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Е то ако е специално за избор на климатик, по-скоро трябва да е само от техните марки като Старлайт, защото от по-известните марки почти не предлагат, ако говорим изрично предлагани от Емаг, в който случай има по-добри условия и за по-големи суми аз лично гледам да не са предлагани от външни търговци. А на външните търговци мисля че вземат някаква комисионна, за да им използват платформата /на което се гради и целия модел с изгодните им цени мисля/ и оттам цената няма да е особено изгодна, ако е БГ търговец и по-смислено би било да се купи директно от БГ търговеца. В крайна сметка зависи много от това какво точно ще се купува и Емаг не е избор за всичко.

- - - - - - - - - -

Ей в тоя клип го казва и говори интересни неща, макар че донякъде си прави PR на собствената книга, която се продава в Амазон
    По негово време Гърция фалира и сега търси виновниците в Запада

CubanLinx одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 232 от 232 ПърваПърва ... 182222230231232

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе