Първоначално публикувано от
gin Здравейте, аз съм 1-вият който,не харесва ME mhz-fh35ve и по специално това,че постоянно му пукат пластмаситт,на моменти през 10 секунди и това меко казано ме избива на лудост,както и факта че на топло на ауто на вентилатора пада на 1-ва степен на духане и буквално умира като струята се усеща на 2 метра от него а на другия краи на стаята е с 3 градуса по слаба температурата,иначе като го пусна на режим на вентилатора 3-та степен буквално прави баня в стаята навсякъде е еднакво топло и гадните дефрости при положителна температура на въздуха-на тези ми въпроси от климаком и от фирмата която извърши монтажа казаха- това си е нормална работа на климатика наред си е просто това е направено за комфорт(тихо е ама да е студено за какъв комфорт говорим:?) и ако искаш на ауто вдигни си градусите а пукането е от това че е направен от рециклирана пластмаса и няма как:!!! а деростите са си заложени като алгоритъм и няма как :? просто си го пусни на степен на вентилатора която ти харесва няма проблеми като си направи зададената темпертура изключва ти имаш най високия модел и няма с какво друго да го сменим а и всички митсубишита е заложен същия софтуер и ако си недоволен можем да ти изкупим климатика обратно но няма кои да напише нов софтуер затова че се оплакваш от машината..Смених CHOFU serеno 1232 pvu с този климатик защото на чофу-то му идваше помешението на граница но този климатик му е пукала пластмасата 2 пути от както е сложен-да оставим и факта че е произведен в япония и е на 220 волта.
Питам mhi srk/src-35 zjx-s има ли същите болести на фн-35 ,как работи на режим ауто на вентилатора,пукат ли му така гадно и постоянно пласмасите и прави ли ненужни дефрости-отоплявам 2 преходни стаи с обща площ 30кв.м. като ги дели портална врата която е постоянно отворена и на практика не пречи на въздуха да циркулира в стара загора стаите са добре изолирани пвц дограма 6-камерна с 3-ен сп. 4 сезона южно изложение.