Ако затоплиш външния датчик ще падне на 300вата.
За последните 9 часа съм изгорил 235 вата средно като сутринта беше -5 градуса.
Ако затоплиш външния датчик ще падне на 300вата.
За последните 9 часа съм изгорил 235 вата средно като сутринта беше -5 градуса.
Тези 235 Вт неможе да са за 9 часа. или казваш 235 Вт/ч . което за 9 часа = 2115 Вт. Това е по-резлно
И моите са по толкова сега когато навън е малко под нулата. Мисля че няма от какво да се оплакваме относно консумацията им като стойност.
Щом вече държи на 300 W в студеното време, по-рядко ли изключва? При тези 300 W и тези температури, трябва да вкарва някъде 1 kW, които сигурно пак са ти в повече, за да не изключва. Интересно дали ще падне под 300 W при топло време, като ти го лъжеш, че е още по-топло.
Значи при теб в случая за да не изключва изобщо трябва да работи на 235 W консумация. Очаквам наблюденията ти с излъган датчик
ОООps лека корекция относно моите. За час харчат по около 266 Вт. Сметката е лесна.
Средна консумация за 10 мин 400 Вт / 60 (мин.) * 40мин. (работата за един час) = 266 Вт/ч.
Мисля,че при тези модели няма заглушители на фреонаПървоначално публикувано от geozap
Не, но има акумулатор и филтър. Освен това пише, че не е нужно изпускане на фреон при по-къс от 15 м тръбен път.
Една идея само да подхвърля и да поразсъждаваме на нея Какво ще кажете за термина "акумулиращ климатик" 
Представете си климатик с консумация само от нощната енергия. Нещо като климатик с UPS ... Или по иначе казано климатик , който да се захранва от UPS с яки батерии, които батерии да се зареждат нощем на ниските тарифи
Дали вече не са почнали да ги мислят конструкторите с дръпнатите очи .
U образната тръба от компресора до четирипътния вентил.Първоначално публикувано от ghost23
Venci_kk нищо ново пoд слънцето. Има такива системи с акомулация на толпина.Ако живееш в самостоятелна къща и имаш излишни 30 000 лева може да го имаш.
geozap-в предния пост казваш,че U-образната тръба между компресора и 4-пътника е заглушител на фреона.Ми аз не съм виждал друг тип свързване при всички климатици в практиката ми.Как работи този заглушител? При Дайкин има едни разширения на тръбите,вътре са направени на принципа на ауспуха на автомобил с разни тръбички и цедки.
Изпращам ти по ел.паща.Разгледай.Дано те те убедят,че аз сигурно няма да мога.Фиг.15
Как да разгледам,като файла,който си пратил, е голям 0 байта?
Слагайте ги тука и ние да погледнем моля.