Страница 35 от 56 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 832
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Филтрите за въздуха си ги има.
    къде са по точно Mega

има ги няма ги.... явно става ,че се предлагат на клиентите в сайтовете ,но в действителност ..... имат само прахоулавяща мрежичка, защо изобщо заблуждават купувачите, че ги има тези филтри

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

ТУКА ИМА-ТУКА НЕМА

Стана малко като Бай-Мангал...

Но така е реклама много, но на практика

Ако искаш филтри които наистина си струват то това е плазмата, но сега от утвърдените марки най-евтиното е 2200 с мнонтаж на тошиба и в момента се разпродават последните бройки на LDC на фуджицу за около 1750 лв с монтаж за 12-ка и 1650лв за деветка.

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

може да си ги забравил в кашона филтрите или монтажниците да са ги отнесли?
    две филтърчета можеш да си вземете от кой да е климатик - ефекта наистина е близък до никакъв. още две мрежички седят.
    и може и да не са на филтъра за праха а на пластмасите на климата? на моя са така но все пак не е мицубиши електрик.
    примерно http://www.technomarket.bg/products/...sonic-cz-sa13p

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

vasko_123, Ти къде прочете по сайтовете, че има тези "филтри"? Защото аз не съм чел, до сега в този модел не съм и видял. Ако толкова ти е проблем, обади се в Климаком и ги питай, или ще те отрежат или ще ти подарят един комплект.

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Тези филтри са опция, не влизат в комплекта, така е по сервизно.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Сега гледам каталога на модела тук: http://climacom.com/files/documents/2._MS_series_.pdf

и има дадени филтри само за 60-ката и 71-цата. Не знам къде ги е вдиял тези филтри, но и аз не знам да има. Другия вариант е да смени машината с FD серията и няма да има претенции.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

И при малките машини са дадени като опция в сервизното, но у нас явно опцията я няма.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от vasko_123
    интересен фанкт за такава водеща марка климатици ......." така идват от забода" пише че ги има филтрите от всички сайтове, в който се предлагат тези климатици и още функциии и какво излиза накрая че климатика само топли през зимата и охлажда през лятото а филтри за въздуха..... ?

Ама тези големи мошенници ще излязат. Да ти отмъкнат "опциите"... Да не са ти свили и двата джъмпера от външната платка... Ама и топли през зимата и охлажда през лятото?...Мамка им и мошенници...

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Като не са в комплекта намашината, няма как да ги дадат.Ако си платиш допълнително и тях ще дадат.Ако се предлагат изобщо, де.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Самоков

Те и моите освен мрежата нямат друг филтър, но като гледам конструкцията няма и къде да се сложи друг. Улея който води мрежата при слагане е само за нея.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не може да бъде да не са включени в комплекта .. дори конвенционалната мидея в офиса има 1 такъв ,а климатиците в къщи си имат по два различни( без Саньото той няма ) .. единия се мие а другия фотокаталитичния се държи на слънце през няколко месеца да се възтанови и отделя йони някакви .. има ли стойка за филтри там значи трябва да ги има

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Да ама не.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Марката КОБЕ (производство мидеа) разполага с филтри, които като ги поставиш на слънце през няколко месеца регенерират и ръсят жълтици...ако не вярвате питайте охладителя...

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Колеги едно въпросче и от мен:Някой забелязъл ли е не неговото мицубиши при вдигане скоростта на вентилатора(примерно на 2 3 4 степен)При достигане на температура дали автоматично намаля скоростта на въртене или не?Стои си както си я задал.Би трябвало ако е достигнал температурата да намали скоростта на въртене.Понеже трябва да е свързан с датчика за температура.При мен не работи така.Сравнявам го с Панасоника ми.При достигане на температура независимо от степента на вентилатора той започва да намаля скоростта на въртене.Мисля,че тази машинка няма този режим.Задаваш му да работи на висока скорост и така си работи докато направи дефрост или оф.Дано на някого му е направило впечатление и да каже как е
    Балгодаря и весели празници!

18. Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Шумен

при панасоник не можеш да определяш скороста на вентилатора когато е на топло а при мицубиши можеш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 56 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе