къде са по точно MegaПървоначално публикувано от Mega
има ги няма ги.... явно става ,че се предлагат на клиентите в сайтовете ,но в действителност ..... имат само прахоулавяща мрежичка, защо изобщо заблуждават купувачите, че ги има тези филтри

къде са по точно MegaПървоначално публикувано от Mega
има ги няма ги.... явно става ,че се предлагат на клиентите в сайтовете ,но в действителност ..... имат само прахоулавяща мрежичка, защо изобщо заблуждават купувачите, че ги има тези филтри
ТУКА ИМА-ТУКА НЕМА
Стана малко като Бай-Мангал...
Но така е реклама много, но на практика
Ако искаш филтри които наистина си струват то това е плазмата, но сега от утвърдените марки най-евтиното е 2200 с мнонтаж на тошиба и в момента се разпродават последните бройки на LDC на фуджицу за около 1750 лв с монтаж за 12-ка и 1650лв за деветка.
може да си ги забравил в кашона филтрите или монтажниците да са ги отнесли?
две филтърчета можеш да си вземете от кой да е климатик - ефекта наистина е близък до никакъв. още две мрежички седят.
и може и да не са на филтъра за праха а на пластмасите на климата? на моя са така но все пак не е мицубиши електрик.
примерно http://www.technomarket.bg/products/...sonic-cz-sa13p
vasko_123, Ти къде прочете по сайтовете, че има тези "филтри"? Защото аз не съм чел, до сега в този модел не съм и видял. Ако толкова ти е проблем, обади се в Климаком и ги питай, или ще те отрежат или ще ти подарят един комплект.
Тези филтри са опция, не влизат в комплекта, така е по сервизно.
Сега гледам каталога на модела тук: http://climacom.com/files/documents/2._MS_series_.pdf
и има дадени филтри само за 60-ката и 71-цата. Не знам къде ги е вдиял тези филтри, но и аз не знам да има. Другия вариант е да смени машината с FD серията и няма да има претенции.
И при малките машини са дадени като опция в сервизното, но у нас явно опцията я няма.

Първоначално публикувано от vasko_123
Ама тези големи мошенници ще излязат. Да ти отмъкнат "опциите"... Да не са ти свили и двата джъмпера от външната платка... Ама и топли през зимата и охлажда през лятото?...Мамка им и мошенници...

Като не са в комплекта намашината, няма как да ги дадат.Ако си платиш допълнително и тях ще дадат.Ако се предлагат изобщо, де.

Те и моите освен мрежата нямат друг филтър, но като гледам конструкцията няма и къде да се сложи друг. Улея който води мрежата при слагане е само за нея.
не може да бъде да не са включени в комплекта .. дори конвенционалната мидея в офиса има 1 такъв ,а климатиците в къщи си имат по два различни( без Саньото той няма ) .. единия се мие а другия фотокаталитичния се държи на слънце през няколко месеца да се възтанови и отделя йони някакви .. има ли стойка за филтри там значи трябва да ги има

Марката КОБЕ (производство мидеа) разполага с филтри, които като ги поставиш на слънце през няколко месеца регенерират и ръсят жълтици...ако не вярвате питайте охладителя...

Колеги едно въпросче и от мен:Някой забелязъл ли е не неговото мицубиши при вдигане скоростта на вентилатора(примерно на 2 3 4 степен)При достигане на температура дали автоматично намаля скоростта на въртене или не?Стои си както си я задал.Би трябвало ако е достигнал температурата да намали скоростта на въртене.Понеже трябва да е свързан с датчика за температура.При мен не работи така.Сравнявам го с Панасоника ми.При достигане на температура независимо от степента на вентилатора той започва да намаля скоростта на въртене.Мисля,че тази машинка няма този режим.Задаваш му да работи на висока скорост и така си работи докато направи дефрост или оф.Дано на някого му е направило впечатление и да каже как е
Балгодаря и весели празници!

при панасоник не можеш да определяш скороста на вентилатора когато е на топло а при мицубиши можеш