Страница 33 от 56 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 832
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ха, как така не може - няма невъзможни неща.
    Прав си deian-е, няма невъзможни неща.

Техниците дойдоха, потвърдиха диагнозата- пукането е от промяната в темп. във вътрешната пита и пластмасата реагира. Казаха, вярно че е базов модел, ама все пак е Мицубиши, не бива да се държи така. Разглобиха вътрешното тяло без да го свалят, както си е на стената. И започнаха да подлагат разни уплътненийца между питата и корпуса. Те си знаят къде, на проблемните места. Доколкото разбрах идеята е да се оберат всички луфтове и да се изолира едното от другото. Всъщност това нещо е трябвало да го направи производителя- тайландец, ама пуста икономия...

И резултата е много добър. Досега при мен пукаше и при тръгване и при спиране на компресора, около 5-6 чаткания. Като при спиране се чуваха по-силно. Сега при тръгване е пълна тишина. При спиране остана еднократно 'цък', много рядко два пъти, но няма нищо общо с чаткането до сега. Много съм доволен. Вече наистина ще се спи спокойно.

Леле, сега като се замисля, ако се бях примирил, че така е нормално и да беше ме тормозил години наред.....

2.  

3. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

IVO, има ли снимков материал? Щеше да е интересно да се види как се слагат тия уплътнения

4. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от babati
    IVO, има ли снимков материал? Щеше да е интересно да се види как се слагат тия уплътнения
    За снимки въобще не ми е идвало на акъла. За мен беше важно да си свършат работата и вкъщи да настане тишина.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от babati
    Е вярно е 12-ката LSR е "силна" колкото 9-ка ME, ама кво' да се прави:P Но пък и парите са същите
    Ами ти САМ си си отговорил.Той LSR-a няма тази сила да нагрее.Все пак не се знае докъде ще му стигнат силите(на шарпа), защото зимата все още не е дошла.

От 2 години(януари 2009год.) температурата при мен не е падала под -7 градуса, а това когато имаш отопляващи се съседи не е чак толкова много и климатиците ми(с изключение на този в офиса) работят ON-OF. Но това ще е до 0/-1 градуса когато ще влязат в ритъм/режим

Мицубиши са от най-топлещите климатици(с топла струя де), а за 1100лева са Екстра цена/Нина
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Защо е тази грозотия в темата за хубавото климатиче
    Хайде честита развръзка! Моят все още не пука, засега ще се въздържа от идеята .

7. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Че за какво си говорехме?

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Защо е тази грозотия в темата за хубавото климатиче

Да не мисли да я предлага за приятелка/съпруга на някой, не отговорил по точка 10?

10. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

off-topic беше и тва' за LSR-a :P Нещо се отнесох

Махнах го вече
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Тук е от
    Nov 2011

100%-та качествена монтаж на Mitsubishi MSZ-GE25VA

https://www.youtube.com/watch?v=ehSbVtFiK-w#

https://www.youtube.com/watch?v=iBlRF332-kU#

а не както ми го ми го монтираха на мен ..... но кой да знае какво да гледаш , а ти им се доверяваш на монтажистите а те .... си правят своеволия

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Хайде няма нужда от такива заварки ... тук заваряваме в защитна среда. А кабелите се кримпват преди да се свържат.

Иначе кабелния канал им е тарикатски, но и с нашите не става зле.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2010

justify,кога стана поп,кога ти поникна брада.
    И с тая чалга звездъ,ми се издигна от пожарникар в генерал.
    Пенкилер.

14.  

15. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Цитат Първоначално публикувано от vasko_123
    100%-та качествена монтаж на Mitsubishi MSZ-GE25VA
    Ааа ...не!Това видео си е на GC35.Иначе стойките изглеждат по-солидни от нашите в БГ ( които на втората година увисват от страната на компресора и се усуква външния блок)

16. Member
    Тук е от
    Dec 2008

vasko_123 Ако на мен ми го монтират така, ще ги бия през ръцете и по дебелите глави. Лепнаха вътрешното и външното почти до тавана. Тези дюбели, така монтирани не знам какво ще държат. Този монтажник, нито конуса, нито раздуването, го направи като хората. А и малката гайка беше спукана, второто клипче 2.23-2.25. Така не се запоява мед. Стяга без динамометричен ключ. Кабелите не са карбовани. Защо трябваше да свали капака на вътрешното тяло. Вакуумирането май беше имитация, манометричната глава се ветрееше неиде там неподвързана второто клипче 6.04 - 6.10 . Пусна го от дистанционното на охлаждане и как го разбра че е презареден. За тази цел си има специален режим на работа, където всичко е фиксирано. И накрая какво върна газообразен R410 от климатика в бутилката. Та, на мен ако ми го монтират така, ще си го демонтират и ще си ходят, ако не искат да ядат бой. Да и модела е GC .

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

+1

Капака на тялото го свали, защото е залепено за тавана и с капака не може да го вдигне за да свърже тръбите.

18. Тук е от
    Nov 2011

и на мен ми направи впечатление че е с една ламела на клипа но пак е Mitsubishi, пуснах ги нарочно тези клипчета , за такива като мен които незнаят последователността на монтажа и се доверяват на монтажистите за това което плащаш ............... " И при въпроса ми към монтажистите ще вакуумиратели системата ,единия буквално ми се изсмяяя а другия нещо издрънка".....та така мойта система не беше вакуумирана в последствие разбирам ,че това е най-важната част от монтажа на климатика . а този климатик го проучваш доста време преди да стигна до него на 100%-та че ще бъде той , а едни дупкажии не го монтираха както трябва да не говорим какво можи да стане ако има вътре влага http://www.klimatik.org/articles.php?article_id=6

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 56 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе