Страница 23 от 54 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 807
Like Tree340Одобрявам

Появи се заместника на FD серията, серията FH

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Отговор: Появи се заместника на FD серията, серията FH

Пробвайте да намерите инфо за джъмперите. Нали и оттам може да се правят настройки на дефроста?!

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

усещам как ще пробвам ( успешно ) да го наритам към вилата аз .. ще имам най класния климатик в селото
    Mega одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    усещам как ще пробвам ( успешно ) да го наритам към вилата аз .. ще имам най класния климатик в селото
    Долу-горе с каква средна консумация работи при Т 2/-2градуса, ако имаш наблюдения, де?

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

моментната е 250-350 вата ,средната около 270 .. не изключва но не се и мъчи

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

И аз се бях зарибил по тоя FH, мислех даже такъв да е следващият, с монтажа идваше 1700-1800 за 25-ца с КЕЕ.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

даже по евтино ама не е до парите .. окепазили са хубавия инак климатик с нечовешки куц дефрост

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

При FD дефроста не е такъв, но пък моя е VABH. Дефроста е рядкост, климатика спира отоплението, консумацията е около 160-170W предполагам това е нагревателя. Дефроста започва, шума от фреон се чува само в първите 20 секунди, консумацията скача до 1700W и всичко приключва за 1 до 3 минути. Пластмасите пукат само 2-3 пъти през цялата процедура.

При дайкин дефроста е 10-12 минути и консумацията е 600W, явно зубаданя се напъва, за да приключи бързо.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

точно така прави напълно излишно при това .. Николай явно не спите в стаята в която е климатика или не е падало под -3 инак няма начин да не разбереш че дефроства
    Да, в хола ми е. Но вече и с температури около и под нулата навън пак съм много доволен.
    Но въпроса е друг - като дойдат сметките за тока, е тогава да говорим.
    Аз през м. март/април го ползвах да топли в нов апартамент, и си знам сметките за ток.

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

откъм консумация е добре .. средната ми консумация е 260 вата за последните 5 дни ,като през ноща пада до -4 -5 тука а денем е около 4-5 над нулата

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

даже по евтино ама не е до парите .. окепазили са хубавия инак климатик с нечовешки куц дефрост
    Има ли вероятност според теб, "проблемът" да не е в климатика, а помещението или начина на експлоатация?

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

абе той не е чак толкоз зле ама очаквах да дефроства когато има нужда а не като масовите клими .. инак топли много яко и харчи малко ...

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Шумен

И при FA-то си е такъв дефроста но си топли прекрасно

16. gin
    gin е офлайн

Тук е от
    Sep 2007

Здравейте,май аз ще съм 1-вият с негативно мнение за този климатик MSZ-FH35VE, на неговото място беше Chofu Sereno - RA-1232 PU от които бях доволен, но 30 кв.м му идваха на границата.
    Така значи преди 3 дена като паднаха температурите в стара загора-пускам мицубишито,на обичайните 20 градуса топло на вентилатора AUTO и излизам за час,връщам се в къщи отварям вратата и ме лъхва студ меря,температурата с китаиски термометър на който не вярвам 16 градуса в другия край на стаята отидох до климатика а той духа на него си като струята се усеща гореща ама на метър от него зададох му да духа на силната степен и стаята се стопли, обадих се на приятелчето дето ми слага климатика,(много съм доволен от работата му вече 3-ти климатик ми слага без забележка) идва да види за какво иде реч- проби 3 часа на работата климата и установи че когато включи на AUTO то той минава степен на духане low и се топли сам него си на другия край в стаята с 3-4 градуса по ниска температура,на силна степен -равна температура навсякъде.В офиса съм с фуджицу 12-ка (не му поння точно модела)и топля 32кв.м. без забележки на топло и на режим AUTO, на другото място където е сега чофу-то също няма проблем с топлото 20 кв.м стая на 21 градуса прави баня на автоматичен режим.
    Почва да ме хваща яд за 2250 лева похарчени за климатик който го бият машини 1-ната с 750 ,а другата с 400 лева по евтини,едиствения ми извод е,че (и не само на мен) му е объркан софтуера.Момчето което ми монтира климата пита шефа си и говори с друг клиент със същата машина,и пак по същия начин работи, след това пратиха на климаком запитване и сега чакам отговор???
    Някой да има същите впечатления или само климите от тази година са нещо объркани:?
    Този пост е редактиран от gin; 01-12-13 в 01:14.
    mirandi одобрява това.

17. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Така е и при мен - на Auto в далечния край на стаята температурата е с 2-3 градуса под заданието. И наистина на Auto духа предимно като на нощен режим/едва-едва/, освен ако не му зададеш висока температура - над 25-26 градуса.
    На трета и четвърта степен ми е шумен, сега съм го оставил на втора и като че ли е по-добре, отколкото на ауто.
    Определено Auto-то му е странно, да не кажа калпаво.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

вентилатора се форсира ако има да догонва 3+ градуса в помещението инак не си дава зор .. пусни му и окото да гледа кво става по земята

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 54 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Шум при работа на минимум Toshiba .DR серията
    От Madj0 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 54
    Последно: 28-01-14, 09:05
  2. GE серията на ME - мощности 25 и 35
    От d_imige във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 10
    Последно: 29-09-11, 09:59
  3. Dell добавя 3 нови модела в серията си XPS
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 18-10-10, 19:56
  4. Явно серията нещо...
    От dindo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 18
    Последно: 29-11-09, 12:12
  5. Sony Ericsson и има ли бъдеще серията P9хх
    От RAMBO1000 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 11-02-06, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе