63-ката е с огромни дебити. Не бих монтирал подобна машина в помещение под 45-50м2. Да, впечатлява с нисък до +4гр минимум и много нисък шум, предвид дебитите, които предлага, а и не на последно място добра цена. Но е за много големи помещения.
63-ката е с огромни дебити. Не бих монтирал подобна машина в помещение под 45-50м2. Да, впечатлява с нисък до +4гр минимум и много нисък шум, предвид дебитите, които предлага, а и не на последно място добра цена. Но е за много големи помещения.
Това е страхотно. Няма да се учудя. 28dB и 13м3/мин. и 34dB при 16.5м3 дебит. Не съм виждал такова нещо при други машини. А хардуерно е като 50/60ZSX, поне на стария фреон беше така. Ще си слиза на 200W като стой та гледай, до +4.
П.п. Сега видях, че му дават 160W минимум на отопление!? А Хеви не лъжат с минимумите при последните си модели. Добра сделка е машината. Комшията ще слага такава в магазина под мен. Ще си имам подово отопление.
Този пост е редактиран от rosswen; 13-10-20 в 11:28.
Може да го е срам...
То тихото ясно, ама с вятъра кво прайм?
Вятър го вее на бял кон.
Е какъв вятър?
Ако жена му е поставила ултиматум да е "минимум 28 градуса зимъска" иначе "бургията сам ще лъска" какво да прави човека...?!?
Момчета благодаря Ви за коментарите - стаята е без врата и с коридора са към 46 кв м с 2,5 височина (че в коридора инс повече) ... кондекс препоръчват 63 ката твърдо —— изглежда натам отивам
Ново 20 - навън е 5 градуса, но боклука продължава он/офф и през 5те мин докато работи е на 500+ вата и после хоп изключи
Преоразмерен е. При около нулата ще заработи както на теб ти се иска.
SRK25ZS-W е на 15кв стая. Може би трябваше да е SRK20ZS-W?