Турбината е на auto.
Турбината е на auto.
Пробвай да оставиш турбината за по-дълго време на 3-та степен. След като достигне зададената температура, климатика сам ще намали скоростта и няма да влиза в on-off.
Е как сам ще намали скоростта, като му забиеш 3 та скорост - трябва да бичи на трета скорост.
mideaforever
Оставял съм го на трета степен и наистина намаля сам и тогава по-рядко влиза в off.
Някой може ли да ми обясни каква е драмата с това он/офф, след като консумацията не е по-висока, нали все пак като е офф не черпи ток.
Чешем си езиците. Лично за мен няма драма.
Който мрънка.....да пали.....IMG_20201021_193904_resize_75.jpg
Ако някой го интересува ,ми излезе сметката за ток.За един месец, през който го включвам само от вечерта до сутринта е изгорил 7 лв.
Миланов, и аз мисля така. След като излекувах "тракащите втулки", за мен климатиците са си ок и съм доволен.
Здравейте от месец насам се получава ето това тракане с моето Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W. Интересното нещо за мен е че не се получава винаги. Най-отчетливо е след on/off след 10-на минути спира и едва чувам работата на климатика. Помолих фирмата да минат да го погледнат, но ще съм благодарен на всяко едно мнение и особено от претърпели нещо подобно. Предварително благодаря!
https://youtu.be/pEF0DcvPrAk
Аз го имах същото тракане,но не толкова силно.Сега ми се струва,че изчезна или не го чувам.Доколкото разбрах от форума е втулката на вентилатора.
Това хлопане е от т.нар. "втулка". Масово е при мицубишитата. Но какво го причинява - така и не е ясно за сега...