Производителя нищо не е мислил, а просто е запълнил пазарна ниша по най-елементарният и лесен начин. Взели са една 35-ца и са я окастрили от към максимална/номинална мощност на компресор (софтуерно), големина на ТО може би, предполагам вентилатор са го скопили и него софтуерно и толкова.
Може и да греша, но при твоите условия от снощи, може би 25 или 35 щеше да работи по-адекватно и комфортно.
Силния вентилатор може и да разрежда дефроста, ама как се спи на него....
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Машината е добра, просто очакванията ви са нереалистични. Потребителите, които нямат електромерчета са изключително доволни от нея.
Тъкмо се беше спрял да пишеш глупости, ама пак се активизира в поселено време, ако не издържаш се откажи от модераторстването.
По темата.
Не ми се рови по сервизните, но ако някой има желание да провери дали алгоритъма за управление на външния вентилатор се различава между ZS-S и ZS-W. Както и от какво зависят оборотите.
Боби, ако имаш някакви аргументи, можеш да ги изразиш в рамките на добрия тон. Това което казвам, е че нормалните потребители не се вълнуват от оборотите на компресора и управлението на вентилатора, нито от това как е написан софтуера. Имат съвсем различни от вашите критерии и в голямата си част са доволни от модела.
Ако можеш да кажеш нещо съществено го кажи. Заучени фрази, колкото и да са крилати не помагат на никой и не изясняваш по никакъв начин, защо една машина така работи, а друга по друг начин. Отговорите "Те така си работят" , "Това е нормално" " Абе не се занимавай" явно са го получили, обаче на по-мислещите потребители простите отговори не и им вършат работа и търсят причината.
И аз някога бях от "нормалните потребители", но това тръгни/спри и разфучаване на вентилатора (дайсейкай6 визирам в случая) ме направиха от "ненормалните потребители".
Човек, не знам какви са тези загуби, в 21м2 и задание 24, под -2 да трябват по-малко от 400W. При мен, в апартамент и 14м2, ми лапат по 300-тина вата на такова задание. Твоето си е направо пасивно жилище...
Като дойде този момент го офф-иш, като се върнеш у дома го он-ваш, тъкмо ще има кво да прави няколко часа докато пак изпадне в будна кома.
Рано или късно винаги се стига до този момент, без значение какво е отоплението.
С 24C не съм пробвал, но за 22C 300W ме оправят и то за 25м2. пък съм далеч от пасивно жилище.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ами, блазе ви! После защо не се сравняват машини в различни условия и помещения...