Някой да обясни ако може как така става като си задал ръчно скороста на турбината от дистанционното при достигане на зададената температура климатика си намаля сам оборотите или не е вярно?
Някой да обясни ако може как така става като си задал ръчно скороста на турбината от дистанционното при достигане на зададената температура климатика си намаля сам оборотите или не е вярно?
Вярно е, вярно е.
Съветвам те да НЕ слушаш/четеш всеки чел-недочел, разбрал-недоразбрал, който иска да "запише" поредния пост във форума.Степените на турбината са 9 и са в пряка зависимост от темепературата на вътрешния топлообменник, а степените на дистанционното са 4.Всяка степен на дистанционното има по 2-3 междинни скорости и скоростта варира в тези граници за съответната степен.Вероятно, оттам на някои им се струва, че самоволно си намаля степените.
Никой не е казал, че това е дефект.
Просто е тъпо написан софтуер. Да го оставиш на 3-та (за да ти топли и коридора например) и след втория ОФФ да го намериш на 1-Ва
Това, че е описано в ръководството не променя факта, че е тъпо.
Къде в ръководството е описано, че е възможно самоволно да си свали степените?
Поръчах SRC35ZS-W, a гледам на външното тяло пише 2023година SRC35ZS-W2. Да не е станала грешка някаква?
Не, не е станала.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
А какво означава тогава двойката накрая на модела на външното тяло? Ако някой знае разбира се,че ми е интересно какво съм получил като закупен климатик.
двойката означава facelift
при мен също е W2 - по някое време 22г ( не че съм много сигурен) правят някакви подобрения. При началната серия колегите се оплакват от тракащи втулки , турбини, пукащи пластмаси , тракащи външни тела и т.н. паразитни шумове. По някое време тези оплаквания намаляват ( при мен също ги няма) - предполагам нещо са пооправили . Естествено други магарии са си същите
А каква е минималната консумация на час на отопление? Сори ако вече е отговорено на този въпрос.
Вземи попрочети темата (в която пишеш) - 84 страници за конкретния модел до тук.
Всичко за което питаш и ще питаш вече е написано!
Здравейте на всички.Както предполагам сте прочели че едната ми машина се предаде в големите жеги,и реших да изневеря на марката която предпочитах.Вчера закупих едно MHI SRK35ZS-W и в четвъртък ще го монтират.Надявам се да не сбъркал с избора си,понеже пазара е наситен с различни марки и модели,реших да се спра на този модел.