Пичове, я кажете, които сте с ватмeтри, на ECO режим до колко се развъртат хевитатa-20-ки ,25-ци, 35-ци след OFF на отопление или охлаждане, че няма вече инфо в сервизните след 2005- 2006 г. Това е сервизно за ZD-S -до 2006г.
![]()
Пичове, я кажете, които сте с ватмeтри, на ECO режим до колко се развъртат хевитатa-20-ки ,25-ци, 35-ци след OFF на отопление или охлаждане, че няма вече инфо в сервизните след 2005- 2006 г. Това е сервизно за ZD-S -до 2006г.
![]()
Същата работа е. Моя нищо не може да го спре да удари над 700вата при развъртане след офф. Нито еко, нито silent му действат![]()
Еми аз над два климатика мицубиши хеви имам наблюдения и на двата като развърти компресора след off ако турбината е на auto се развърта повечко и после намалява. Това имам в предвид. То и няма как да "удари 770W", а турбината да не се развърти.
- - - - - - - - - -
на новите е така, на предният модел 25-ца поне при активиран silent се ограничава малко от малко. Не минава 600W в топло време и 450..500 при минусови външни.
- - - - - - - - - -
ross,
На ауто няма как да не се развърти в повече, ECО режим освен, че намаля/увеличава градусите, задaва и горна граница на развъртане на компресора, по мои сметки границата е до фиксисрана степен MEDIUM (при мен нямa ULo).У нас и 4-те хевита са на твърда връзка, а ги експлоатирам на ECO, именно за да не се развърта толкова, обаче до колко ми се развъртат е загадка![]()
При zs-s имаше ли го това нещо?
Бутона ECO го има още от 2005-2006, на всички MHI-та, но вече няма инфо в сервизното какво се случва с оборотите на компресора![]()
Този пост е редактиран от Palev; 01-10-20 в 08:15.
За какво точно ти е еко-то? Това дето си очертал нагоре в картинката не са оборотите на които развърта след офф.
ECO- бутона го използвам на моите MHI- та именно, за да не се развърта след OFF.Това, което съм приложил по-горе е инфо за модела преди моя.Според сервизното, освен, че намаля/увеличава градусите задава и горна граница на развъртане.По мои наблюдения по вътр. вент. и по шума на компресора, си вадя изводи, че границата е е именно до MEDIUM, но понеже съм на твърда връзка не мога да измеря, та затова помолих някой с ватметър да провери моята теория.![]()
Ми нека ти го замерят, разлика няма да има. След оф ще развърти на 30-40rps много далече от ограничения максимум. Това ти го казвам на база как е при другите марки.
Моята 12ка на сайланд съм я засичал 660-670w . Това на охлаждане. На отопление не съм я гледал.
Не съм сигурен дали това е правилното място, но само искам да се похваля с моето Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-WT / SRC50ZSX-W1 Titanium Diamond
Снимки вътре и вън
За първи впечатления мога само да кажа че изглежда много хубав, особено в този цвят.
Честото за новата придобивка, с пожелание за дълга и безаварийна работа! Колко е разстоянието до тавана, вижда ми се много малко, да не се лъже датчика после?
Хм не съм сигурен, ще трябва да измеря, но би трябвало да е монтиран на 10см. Поне така ми казаха, че трябва
Какво е това посоченото със стрелката?
![]()