Фреонът трябва ли да се събира при смяната?
Фреонът трябва ли да се събира при смяната?
Те знаят хората какво да правят.
Знам, че знаят, но все пак искам да знам.
Зависи какво ще сменят. Ако е турбината няма нужда, ако е вътрешното тяло трябва.
Здравейте.. От скоро съм с heavy premium zs-25
И имам питане като достигне температурата в стаята прибира клапите но вентилатора си върти на някви ниски обороти така ли трябва да е?
Здравейте нормално ли е да има лек шум в клапите на вертикала шумът идва като отидът до най-отдолу и тръгнат да се вдигат и на едно определено място се чува едно като тракане за много малко време като ги изключва в едно положение го няма и на топло ми се струва че го няма...
Нормално е. Шумът не е от тази клапа а от тази за хоризонтално насочване на струята. Ако не си забелязал и те се въртят при включване и изключване на климатика.
Шумът идва точно от вертикала като отиде до най - отдолу и започне да се връща на горе и то по точно е в по голямата от двете може ли да се смаже малко от към сензора на дистанционното?
Нагласи си клапите за хоризонтално насочване на струята в централно положение от дистанционното и и чуй дали пак ще чъгърка.
Да колега от хоризонтала е чегъртането сега се качих и се за слушах хубаво чегъртането е от към страната на където пише INVERTER.. КАТО ГИ СПРА В ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА ПУКАНЕ
Всичките са така. Няма място за притеснение. А и то стърженето е само при включване или изключване на климатика. По време на работа го няма. Поне при моите два.
кофти монтаж е това
Алекси, някой ше те вземе на сериозно и ще си подлуди монтажната бригада.
А при таймер ОН или ОФФ, как е положението.
Или Слиип, там квото има.
Има ли значение?
Може софта по-леко да ги прибира тогава.
На моят Начо има таймер "лека нощ".
Като пука при затваряне хич не е "лека нощ", ам "събуди ме като се изключваш".