В ляво или в дясно се чува? Клип можеш ли направиш на шума? Направи и снимки на тялото отдолу и от двете страни.
Намирисва ми на усукано / под напрежение тяло и турбината трие в някоя пластмаса, вероятно в долната вана........
Пробвай да го разкопчаеш от долните щипки, да освободиш напрежението, ако има и пак тествай.
Това е по-малкото зло, според мен. Вероятно е дефектирал някой лагер на моторчето, което върти турбината. Настрой клапите така, че да имаш видимост към турбината и изключи машината от щепсела. Огледай турбината да не се е зацапала много. Това може да доведе до дебаланс и шум при увеличаване на оборотите.
Май открих проблема. Като откачих долните щипки първото което видях, че пяната се е раздула бая( ще им се обадя да свалят вътрешното тяло да я отстраним и резонанса идва от металната стойка на стената. Като я подпра с ръка и спира този шум. Др седмица като ми свалят останалата пласмасария ще пиша дали има подобрение
Иначе вътрешното тяло е монтирано под нивел.
Този пост е редактиран от Loris; 22-08-23 в 15:32.
Да, аз и все още не си позволих да го нарека такачува се леко съскане на фреончето и все пак очаквах да е една идея по тих
![]()
Само ще вметна, че монтажа е драма.... Искам да присъствам на свалянето на тялото....![]()
Стойката я хванаха с 5 дюбела, ако трябва още ще сложат да обере там където е крива стената. Относно демонтажа ще направя видео. Още от пластмасите може ли да се демонтира или директно тялото излиза.
Че ако взема да се правя на майстор да не изкъртя нещоо.
Ами за да свалят тялото, ще трябва да издърпат целия тръбен път.... с тази пяна ще е приключение... ей така се прецакват хубави машини. Не искам да си представям какви поражения могат да направят.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 22-08-23 в 21:18.