Така извършен монтажа, с опенване на тръбите, почти 100 % съм сигурен, че няма да искат да свалят тялото, тъй като "филма" ще е голям, а ще подложат нещо между планката и стената да оберат луфта- изолация, камички......
Да му мисли този, който след време ще прави профилактика със сваляне на тялото...
Аз, ако съм на мястото на собственика, ще отида в офиса, ще им вдигна лют скандал, ще ги накарам да пробият нова дупка в ляво, оттам да прекарат тръбния път и вече гайките няма да са в стената.
Но, вероятно той не разбира и не осъзнава какъв к*р капан са му заложили тези малоумници...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1935Одобрявам
1935Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Rakeem
 Първоначално публикувано от Rakeem 

В Япония държавата субсидира това упражнение. Веднъж се сменят уредите с по-енергоефективни. Втори път икономиката се върти. И благодарение на тази тяхна политика, ние се радваме /радвахме/ на сравнително нови съкровища, нямащи нищо общо с таргите произведени с ограниченията за еврогейския съюз.
 В Япония държавата субсидира това упражнение. Веднъж се сменят уредите с по-енергоефективни. Втори път икономиката се върти. И благодарение на тази тяхна политика, ние се радваме /радвахме/ на сравнително нови съкровища, нямащи нищо общо с таргите произведени с ограниченията за еврогейския съюз.